- Tepki
- 8
lütfen yardım edin allah rızası için bide adam gibi bbi yama atabilicek varmı
Sistem özellikleriniz nelerlütfen yardım edin allah rızası için bide adam gibi bbi yama atabilicek varmı
Rx6600xt rezene 5500 2x8 16Sistem özellikleriniz neler
Sil yükle yaptım yamasiz oynicam inşallah olur çağdaş abi sen harbi kral adamsın 7 24 burdasınYama ile alakalıdır bunların yamları sıkıntılı oyunun bütünlüğün doğrulayıp tekrar deneyin.
Aldığım yer ananemusYama ile alakalıdır bunların yamları sıkıntılı oyunun bütünlüğün doğrulayıp tekrar deneyin.
Eyvallah yamasız deneyin eğer tekrar hata olursa bildirin.Sil yükle yaptım yamasiz oynicam inşallah olur çağdaş abi sen harbi kral adamsın 7 24 burdasın
Aldığım yer ananemus
tamamdır teşekkülerEyvallah yamasız deneyin eğer tekrar hata olursa bildirin.
çağdaş abiEyvallah yamasız deneyin eğer tekrar hata olursa bildirin.
efendim ?çağdaş abi
benim batmanı düzelmitştin blazing sails diye bi oyun var biliyorsundur maça girdğimde 5 10 dk sonra bilmediğim bi sebebpten bi anda donuyor sesler geliyor windows tuşundan kapatmam gerekiyor pcyiefendim ?
?efendim ?
lazing sails diye bi oyun var biliyorsundur maça girdğimde 5 10 dk sonra bilmediğim bi sebebpten bi anda donuyor sesler geliyor windows tuşundan kapatmam gerekiyor pcyiSistem özellikleriniz neler
bilgim yok blazing sails hakkındalazing sails diye bi oyun var biliyorsundur maça girdğimde 5 10 dk sonra bilmediğim bi sebebpten bi anda donuyor sesler geliyor windows tuşundan kapatmam gerekiyor pcyi