- Tepki
- 18
intel i5 9400f
AMD radeon rx560
Kingston 8*2 ddr4 16 gb ram
Asus Rog Strıx 8364-F Gaiming
AMD radeon rx560
Kingston 8*2 ddr4 16 gb ram
Asus Rog Strıx 8364-F Gaiming
5k ya koyun ilana havada kaparlar. Diye düşünüyorum. Hatta koyun deneyin.hocam bunu kim alır ki
Önermiştim https://www.gaming.gen.tr/urun/2752...gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/3070 sistem önerin var mı
Kanka bak kendine profilinin altına nasil o kadar çok yazi yazdın sınır yok mu
Sınır yok, 6k-8k-40k dan fazla yazan var. 4-5 ay oldu. Her ay ortalama 1k mesaj atsam zaten 5k oluyor. Donanım ile uğraşmayı seviyorum ondan bu 5k mesaj. Sen neden sordun?Kanka bak kendine profilinin altına nasil o kadar çok yazi yazdın sınır yok mu
Hayır ya bak surayi soruyorumSınır yok, 6k-8k-40k dan fazla yazan var. 4-5 ay oldu. Her ay ortalama 1k mesaj atsam zaten 5k oluyor. Donanım ile uğraşmayı seviyorum ondan bu 5k mesaj. Sen neden sordun?
Ha, bende bilmiyorum reis yazarken karakter fazla derse diye korkuyordum Allah tan yetti. Bir aralar şikayet ediyorlardı yetmiyor diye sınırsız yaptılar heralde.Hayır ya bak surayi soruyorum
Burayı söylüyorum hocam
Yok reis ben hala o kadar yazamıyorumHa, bende bilmiyorum reis yazarken karakter fazla derse diye korkuyordum Allah tan yetti. Bir aralar şikayet ediyorlardı yetmiyor diye sınırsız yaptılar heralde.
Reis üşenmedim saydım 215-230 arası karakter var.Yok reis ben hala o kadar yazamıyorum
Örnek olarak, yoksa 6.500₺ ideal diye düşünüyorum.O sisteme o bütçeyle upgrade mantıksız geliyor. Sistem güzel neden alıcısı olmasın ki ? Enesin dediği fiyattan daha da fazlaya gider o pc.