12.500-14.500 TL Arkadaşlar Laptop Önerisine Ihtiyacim Var Ofis Için 10-15 Bin Bandi Arasinda 2 El

ersin3535

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemci
i5
Ekran Kartı
geforce
Arkadaşlar ofisimiz için 10 15 bin arasında laptop almayı dusunuyom sarı siteden 2 el hangi özelliklerde bakmalıyım iş görücek gun ıcerısınde aktıf kulanıcaz.
Çalıştırcağımız programlar (Photoshop,Office programı, aklınıza gelcek tum video resim editleme programlarını dusunebılırsınız

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
hocam bu nasıl ?

Acer Aspire Lite AL16-51P-580H NX.KWZEY.001 i5-1235U 8 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 16" WUXGA Notebook​

Bütçe içerisinde o da olabilir. Arada fiyat farkı 1K kadar o yüzden diğeri daha mantıklı gibi, işlemci karşılaştırması da burada.

KS

ersin3535

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bütçe içerisinde o da olabilir. Arada fiyat farkı 1K kadar o yüzden diğeri daha mantıklı gibi, işlemci karşılaştırması da burada.

Ekran kartı paylaşımlı olması sıkıntı olur dedi bir arkadaş. arka planda calısırken kasar vs siz ne dıyorsunuz hocam ?

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Ekran kartı paylaşımlı olması sıkıntı olur dedi bir arkadaş. arka planda calısırken kasar vs siz ne dıyorsunuz hocam ?
Bu fiyat bandında ekran kartlı laptop çok zor ya, 2.elde de ekran kartlı laptop bulmak sıkıntı bu fiyatlara, olsa bile eski ve sıkınıtılı model olur.
Günlük işleri halleder bence, aynı anda çok ağır yüklü işlem yapmadıktan sonra iş görür diye düüşünüyorum.

KS

ersin3535

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu fiyat bandında ekran kartlı laptop çok zor ya, 2.elde de ekran kartlı laptop bulmak sıkıntı bu fiyatlara, olsa bile eski ve sıkınıtılı model olur.
Günlük işleri halleder bence, aynı anda çok ağır yüklü işlem yapmadıktan sonra iş görür diye düüşünüyorum.

anladım üstad alayım geceyım o halde teşekkurler ılgın ıcın

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
anladım üstad alayım geceyım o halde teşekkurler ılgın ıcın
Yani bütçe farklı olsa, seçenekler de değişir ama bu bütçe aralığında alınabilicek cihazlar belli.
Teknolojik cihazlarda ben pek 2.ele mantıklı bakamıyorum, ki bu durumda ekran kartlı 2.el de ne olduğu belli olmayan bi'şeyle riske girileceğine 12450H işlemci günlük işleri kurtarır. Eğer bi' 8GB RAM daha takarsanız çok daha güzel performans alırsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri