Arkadaşlar laptopum bios ekranında kalıyor.

egee ranndy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar msi laptopum var bios ekranında kalıyor sürekli kapat aç yapsam da hep bios ekranına geri dönüyor. İnternetten baktım ama bios arayüzleri farklı öbür pc ler ile aynı değil o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum yardım eder misiniz ?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Açılışta delete tuşuna basarak biosa giriniz ve orda ayarları defaulta alın sonra F10 tuşuyla kaydet bu şekilde düzelecektir

KS

egee ranndy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Açılışta delete tuşuna basarak biosa giriniz ve orda ayarları defaulta alın sonra F10 tuşuyla kaydet bu şekilde düzelecektir

Hangi ayarları defaulta almam gerekiyor onu anlamadım boot main bir çok ana seçenek var biosta.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bios'a girdikten sonra Load Bios Defaults, Phoenix Bios'larda F9 tuşu, Bios varsayılan değerlerini yükler. 

Sonra F10 gibi bir tuş ile kaydererek çıkın. Yine Bios değerlerini yükleme ve kaydetme tuşu Bios içinde gösterilmiştir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer sıfırlama işe yaramaz ise BIOS üzerinde BOOT sekmesine girip BOOT ayalarınızı en tepedeki BOOT #0 yada 1 hangisi ile başlıyorsa Windows kurulu diski seçin ve Disk Properties seçeneğine girip 1. diski yine Windows diski seçin. Ayarlarınızı kaydedip çıkın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri