Yardım Arkadaşlar Monitör-Klavye Vs Her Şey Dahil 25.000-30.000 Liraya Sistem Dizmek Istiyorum Yardımcı Olur Musunuz

Erenustabasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar şöyle ki yakın zaman aralığında bir sistem dizeceğim 25k güzel bir sistem olursa her şey dahil çok iyi olur ama 30k ya kadar çıkarım eğer sistem çok iyi olursa sadece oyun için alacağım ona göre yardımcı olursanız çok çok sevinirim

KS

Erenustabasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu arada arkadaşlar bilgisayarlar konusunda pek bilgili değilim o yüzden kendimi tamamen size bırakıyorum 😂 şimdiden sağ olun

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar şöyle ki yakın zaman aralığında bir sistem dizeceğim 25k güzel bir sistem olursa her şey dahil çok iyi olur ama 30k ya kadar çıkarım eğer sistem çok iyi olursa sadece oyun için alacağım ona göre yardımcı olursanız çok çok sevinirim
Mousepa
Mouse
Klavye
Kulaklık
Monitör
Sistem

değil mi?

KS

Erenustabasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Mousepa
Mouse
Klavye
Kulaklık
Monitör
Sistem

değil mi?
Evet mousepad mouse klavye ben onların en uygununu kendim seçebilirim totalde 1000-2000 liraya ama monitörler hakkında pek bilgim yok yani bana sadece sistemin yanında bir de monitör seçmeme yardımcı olursanız çok iyi olur

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Evet mousepad mouse klavye ben onların en uygununu kendim seçebilirim totalde 1000-2000 liraya ama monitörler hakkında pek bilgim yok yani bana sadece sistemin yanında bir de monitör seçmeme yardımcı olursanız çok iyi olur
Ben yardım edebilirim ekipmwndw

KS

Erenustabasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben yardım edebilirim ekipmwndw
Çok teşekkür ederim ekran kartımı rtx 3060 düşünüyorum şimdilik. Tabi başka arkadaşlarım ne önerir sistem olarak bilmiyorum ama şöyle uygun fiyatlı monitör önerileriniz olursa seve seve dinlerim :)

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
tek tek mi topluyacaksınız?

KS

Erenustabasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84

31306 TL yapıyor.

KS

Erenustabasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

31306 TL yapıyor.
Çok çok teşekkür ederim hocam emeğine sağlık

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Çok çok teşekkür ederim hocam emeğine sağlık
Ayriyeten bunada bakılabilir;
Psuyu mutlaka 650w altı almayın.

KS

Erenustabasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ayriyeten bunada bakılabilir;
Psuyu mutlaka 650w altı almayın.
Hocam peki son bir sorum var attığınız iki sistem arasındaki farklar nelerdir acaba sırf merakımdan soruyorum

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Hocam peki son bir sorum var attığınız iki sistem arasındaki farklar nelerdir acaba sırf merakımdan soruyorum
İşlemci farkı var birde anakart farkı.
benim attığım sistemin ekran kartı daha iyi.
hazır sistemin işlemcisi daha iyi.
ben olsam hazır sistemi alırdım çünkü ekran kartıyla daha uyum içerisinde olurlar.
(Not: bu hazır sistemi görseydim başta liste yapmakla uğraşmazdım yani kafanızı karıştırmazdım :D)

KS

Erenustabasi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci farkı var birde anakart farkı.
benim attığım sistemin ekran kartı daha iyi.
hazır sistemin işlemcisi daha iyi.
ben olsam hazır sistemi alırdım çünkü ekran kartıyla daha uyum içerisinde olurlar.
(Not: bu hazır sistemi görseydim başta liste yapmakla uğraşmazdım yani kafanızı karıştırmazdım :D)
Zahmet ettiniz çok sağ olun hocam attığınız iki sistemden birini alacağım çok teşekkürler

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
hazır sistemi alırsanız bir süre hava soğutucu götürür işlemciyi. 1-2 ay kullandıktan sonra en az 240mm sıvı soğutu alın mutlaka.

Zahmet ettiniz çok sağ olun hocam attığınız iki sistemden birini alacağım çok teşekkürler
rica ederim :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri