Soru Arkadaşlar Ps4 Kasasız Sistem Olmayan Bir Monitöre Bağlanır Mı?

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Kütahya doğumlu Uşak'ta oturan bir Denizli'li
Düşünüyorum da herhangi bir PS4 PS5 e falan direk kasasız sistem olmayan sadece bir monitöre bağlamak istiyorum bu mümkün müdür acaba? Yani bunu PlayStation bilgisi olmayan birisi olarak soruyorum. Böyle yapsam bağladım diyelim monitör PlayStation ı açar mı?

o1orin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Mümkündür HDMI ile bağlayacaksın sonuçta

KS

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Mümkündür HDMI ile bağlayacaksın sonuçta
Hakikaten açar mı yani çünkü monitörde falan yazılım yok hiçbir şey yok sistem işlemci ekran kartı vesaire yok. Hani sadece PlayStation görüntüsü mü gelir tam anlayamadım kusura bakmayın vaktiniz varsa eğer ki biraz detaylı anlatır mısın?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Hakikaten açar mı yani çünkü monitörde falan yazılım yok hiçbir şey yok sistem işlemci ekran kartı vesaire yok. Hani sadece PlayStation görüntüsü mü gelir tam anlayamadım kusura bakmayın vaktiniz varsa eğer ki biraz detaylı anlatır mısın?
Hocam sadece takın ve PS4 çalıştırın. Çalışır.

KS

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hocam sadece takın ve PS4 çalıştırın. Çalışır.
Eyvallah sağolasın yardımcı olduğun için teşekkürler. Valla sistem toplayacan da ya da laptop alıp monitör, kulaklık, mouse, mouse pad, klavye, DP ve HDMI kabloları gibi zımbırtıları alacağıma öyle uğraşacağıma böyle bişey düşündüm canım sıkılır televizyona bağlarım çünkü televizyonlara zaten bağlanılabiliyor,
Canım sıkılır monitöre geçer bağlarım diye düşünüyorum. Kafada kentsel dönüşümler:)

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Eyvallah sağolasın yardımcı olduğun için teşekkürler. Valla sistem toplayacan da ya da laptop alıp monitör, kulaklık, mouse, mouse pad, klavye, DP ve HDMI kabloları gibi zımbırtıları alacağıma öyle uğraşacağıma böyle bişey düşündüm canım sıkılır televizyona bağlarım çünkü televizyonlara zaten bağlanılabiliyor,
Canım sıkılır monitöre geçer bağlarım diye düşünüyorum. Kafada kentsel dönüşümler:)
Yani bir ps4 sana pc kadar çeşit sunamaz. Ama kolaylık açısından çok rahattır. Ben ps4 slimi çantaya laptop gibi koyup gittiğim yerde oynuyordum. Ta ki ps plus 2.5k olana kadar.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Monitörün görüntü vermesi için arızasının olmaması ve bağlantı portlarına uyumlu herhangi bir cihazı bağlamanız yeterlidir.
Monitörün kendi içinde böyle bir kart vardır:
1730106299182.png

Resimdeki portlar her monitörde farklılık gösterir.

Portlara uyumlu olabilecek PC, PS4-PS5, görüntü aktarıcı olan Cast cihazları, hatta uydu cihazı takılabilir.

KS

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Monitörün görüntü vermesi için arızasının olmaması ve bağlantı portlarına uyumlu herhangi bir cihazı bağlamanız yeterlidir.
Monitörün kendi içinde böyle bir kart vardır:
Ekli dosyayı görüntüle 38822
Resimdeki portlar her monitörde farklılık gösterir.

Portlara uyumlu olabilecek PC, PS4-PS5, görüntü aktarıcı olan Cast cihazları, hatta uydu cihazı takılabilir.
Valla teşekkür ederim sağolasın vaktini ayırıp güzelce anlattığın için

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Ama bu şekilde Windows işletim sistemi
Yani ana ekran menü olmaz değil mi sadece PlayStation görüntüsü gelir demi?
Elbette PS5 bağlayınca onun görüntüsü gelir. PlayStation'un menüleri gelir.

Windows için bilgisayar kasasını veya görüntü çıkışı olan laptopu monitöre bağlamanız gerekir.

KS

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Windows için bilgisayar kasasını veya görüntü çıkışı olan laptopu monitöre bağlamanız gerekir.
Eyvallah kardeşim sağolasın teşekkürler tekrardan senide yordum kusura bakma gari:)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri