Arkadaşlar sipariş vericem yardım istiyorum

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Sizce bu iki üründen hangisini almalıyım. İnce hesaptaki ürün ekran kartı rx 6700 XT olduğu için dikkatimi çekti. Sizce 300TL farkla 6700xt almak mantıklı mı ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bence 300TL fark ise 6700XT almak mantıklı. Bütçe varsa kasayı da MX440 seçerseniz çok mükemmel olur.

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Bence 300TL fark ise 6700XT almak mantıklı. Bütçe varsa kasayı da MX440 seçerseniz çok mükemmel olur.
Peki anakart konusunda ne düşünüyorsunuz? Seçili anakart pcie3 destekliyor diye biliyorum ama işlemci ve ekran kartı pcie4 için uyumlu. Yani pcie3 ve pcie4 arasında çok fazla fark olur mu?

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Peki anakart konusunda ne düşünüyorsunuz? Seçili anakart pcie3 destekliyor diye biliyorum ama işlemci ve ekran kartı pcie4 için uyumlu. Yani pcie3 ve pcie4 arasında çok fazla fark olur mu?
Hocam sipariş verdim iptal ediyim mi ?

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
O zaman iptal etmiyorum ve harici ses kartı falan takmicam zaten umarım sorun olmaz
Sistemin inceleme videosunda, sistemi alanlara incehesap 2 adet ekstra fan hediye edeceğini de yazıyor. Bu fan olayını da incehesap desteğe sor mutlaka..

Bazı yorumlarda gördüm fanlar ekstra olduğu için faturada yazılmıyormuş bu yüzden unutabilme durumları oluyormuş. Desteğe özellikle belirt sonradan uğraşma bir daha..

Son düzenleme:
KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Sistemin inceleme videosunda, sistemi alanlara incehesap 2 adet ekstra fan hediye edeceğini de yazıyor. Bu fan olayını da incehesap desteğe sor mutlaka..

Bazı yorumlarda gördüm fanlar ekstra olduğu için faturada yazılmıyormuş bu yüzden unutabilme durumları oluyormuş. Desteğe özellikle belirt sonradan uğraşma bir daha..
Tamam teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri