Arkadaşlar Yardımınıza Çok Ihtiyacım Var Tekstil Terzi Yeri Açtım Kendi Dükkanım Olarak Ama

Maxare10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var tekstil terzi yeri açtım kendi dükkanım olarak ama kimden ürün parça tedarik edebilceiğimi bilmiyorum bilgili arkadaşlar yardımıc olabilirmi lütfen
kime çalışıcağımı nerden bulucağımı nereden arıcağımı bilmiyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar bakıp cevaplarsa çok minnettar kalırım şimdiden sağolun

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Bu konuda çok kişinin bilgisi olacağını sanmıyorum diğer terzilik yapan meslektaşlarınıza danışmanız daha mantıklı. Dikiş makinalarının tamirinde bakımında hangi servisin iyi olduğunu netten araştırarak bilgi sahibi olabilirsiniz ya da takım elbise dikmek için hangi tekstil fabrikasanın kaliteli ve hesaplı ürün sattığını sosyal medyadan biraz öğrenebilirsiniz, bir yerden başlayınca devamı gelir şimdiden hayırlı olsun.

K1dot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var tekstil terzi yeri açtım kendi dükkanım olarak ama kimden ürün parça tedarik edebilceiğimi bilmiyorum bilgili arkadaşlar yardımıc olabilirmi lütfen
kime çalışıcağımı nerden bulucağımı nereden arıcağımı bilmiyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar bakıp cevaplarsa çok minnettar kalırım şimdiden sağolun
Hocam tanıdığım bu işleri yapıyor yukarıdaki arkadaşın dediği gibi firmalar iş verebiliyor sweat falan onları diktiriyor çevrenizdeki terzilerden veya tanıdıklardan bulabilirsiniz diye düşünüyorum olmaz ise sosyal medyadan benimde bilgim yok bu konuda sadece tanıdığın yaptıklarını söylüyorum onlar tanıdıktan alıyorlardı işi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri