- Tepki
- 45
merhaba dostlar 3600 TL ye nova 4 mü yoksa 1900 TL ye artics 1 wireless xbox mu daha mantıklı
wireless şart
wireless şart
G535 zaten pahali v2 pro 60 tl aşiyor bütçemi ama 60 tl den dolayi olmuyor maleesef ailem vermez zaten 60 tl nova 4 e 3500 tl vermeye değermi yoksa artics 1 wireless alıcamBlackshark v2 pro
G535
ya yine gitsin kendi bildiğni alsın g435 aldı iade etti yine kendi istediğini alsın60₺ aşsa nolcak kankam 3.5k paran var bide daha almadın mı uzun süredir girmiyorum foruma halen kararsızsın elini çabuk tut herhün zam yiyor ürünler
aldımda iade ettim ama para yatınca artics 1 wireless alacağım nova alırdım ama gereksiz pahalı60₺ aşsa nolcak kankam 3.5k paran var bide daha almadın mı uzun süredir girmiyorum foruma halen kararsızsın elini çabuk tut herhün zam yiyor ürünler
aynen kanka hep senin dediğni alacaz zaten bi sen akıllısınya yine gitsin kendi bildiğni alsın g435 aldı iade etti yine kendi istediğini alsın
almayabilirsin dostum sonrasında yaşıyacaklarını 2 ürünle denedin.aldımda iade ettim ama para yatınca artics 1 wireless alacağım nova alırdım ama gereksiz pahalı
aynen kanka hep senin dediğni alacaz zaten bi sen akıllısın
tamamalmayabilirsin dostum sonrasında yaşıyacaklarını 2 ürünle denedin.
@Sahurakaaldımda iade ettim ama para yatınca artics 1 wireless alacağım nova alırdım ama gereksiz pahalı
aynen kanka hep senin dediğni alacaz zaten bi sen akıllısın