Artics 9 Kulaklık Sorunu

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Selamlar,

Ürünü 2022 Aralık ayında satın almıştım uzun süre kullandım nerdeyse 1yıl olacak lakin üründe bir sorun yaşamaya başladım. Kulaklığı açtığınızda gelen ses (açılış sesi)gelmiyor şarja takmama rağmen güç düğmesine bastığımda renk kırmızı yanıyor. Kulaklığı şarja takmama rağmen şarjda'da açılmıyor.

Bluetooth bağlanıyor ses geliyor lakin pc'de reconnectte (bağlanmıyor) kalıyor. Kulaklığın mikrofonunda ses kulağımıza geliyor ya onda da sorun yok. Ben de mi bir sorun var acaba bilmiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim sorunu yaşayan var mı? Nette adam akıllı bir bilgi görüntüleyemiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Ürünü 2022 Aralık ayında satın almıştım uzun süre kullandım nerdeyse 1yıl olacak lakin üründe bir sorun yaşamaya başladım. Kulaklığı açtığınızda gelen ses (açılış sesi)gelmiyor şarja takmama rağmen güç düğmesine bastığımda renk kırmızı yanıyor. Kulaklığı şarja takmama rağmen şarjda'da açılmıyor. Bluetooth bağlanıyor ses geliyor lakin pc'de reconnectte (bağlanmıyor) kalıyor. Kulaklığın mikrofonunda ses kulağımıza geliyor ya onda da sorun yok. Ben de mi bir sorun var acaba bilmiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim sorunu yaşayan var mı? Nette adam akıllı bir bilgi görüntüleyemiyorum.
@Greewe_Greew

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Yetkili servise gönderecem büyük ihtimal normalde böyle yapmıyordu. Şarjdan çıkarınca güç tuşuna basınca kırmızı yanıp sönüyor sonra kırmızı oluyor sonra beyaz yanıp sönüyor hiç bir şekilde sorunu çözemiyorum şarjda değilkende. Şarja takıyorum açmaya calısıyorum ses gelmiyor. Sadece mikrofonun verdiği sesi dış sesden duyuyorum. Bluetooth bağlayınca sorun yokta. Yetkili servis diyor bize gönderirken kargo size ait biz de size gönderirken bize ait diye bakalım ne kadar girecek ve sonuç nolacak.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Öyle bilgilendirme amaçlı yaziyim; Servis değişim kararı alıp 0 'nı gönderecekler. Böyle bir sorun yaşayan olurda konuya denk gelirse çekinmesin servise göndersin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri