artık windwostan bıktım

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
beyler windowstan bıktım linux olur hackintosh olur kullandığım uygulamalar proteus isis ares ekran kartı driverları sorunsuz uyumlu olsun rahatça video editleyebileyim ödevler için windows uyumlu olsun steamda birtek csgo var zaten bunlar uysun donmasın beni çıldırtmasın gözünüzü seveyim bana güzel bir os söyleyin

hatta güzel bir linux sürümü olur hackintosh olur

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
beyler windowstan bıktım linux olur hackintosh olur kullandığım uygulamalar proteus isis ares ekran kartı driverları sorunsuz uyumlu olsun rahatça video editleyebileyim ödevler için windows uyumlu olsun steamda birtek csgo var zaten bunlar uysun donmasın beni çıldırtmasın gözünüzü seveyim bana güzel bir os söyleyin

pardus kur kardeş içinde sanal bilgisayar çalıştırıp Windows yükleyip cs go yu yine oynayabilirsin  bi ara yapıyordum ama alışması uzun sürer

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hackintosh veya başka linuxları denemek istiyorum pardusu türkler yaptı bizimkiler biraz üşengeç

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lightning' Alıntı:
hackintosh veya başka linuxları denemek istiyorum pardusu türkler yaptı bizimkiler biraz üşengeç

baya bi linux sürümü denedim bizimkilerin yaptığı gayet başarılı linux tabanlı zaten güzel bi işletim sistemi tavsiye ederim kur dene istersen denemekten zarar gelmez

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hüseyin Bütüner' Alıntı:
Lightning' Alıntı:

baya bi linux sürümü denedim bizimkilerin yaptığı gayet başarılı linux tabanlı zaten güzel bi işletim sistemi tavsiye ederim kur dene istersen denemekten zarar gelmez

denemekten zarar gelmez ama tüm o programlar kurulacak herşey yapılacak ooooo üşeniyorum ama aklımada debian ubuntu veya hackintosh var özellikle hackintosh u video editleme tasarım arayüz için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri