Aşağıdaki Pcleri karşılaştırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet.arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
 Pollux - 3T10-K ASUS için siz ugur hocam önceden Asus Dual -GTX 1650-04G 4GB 128BİT GDRR5 bunu önermiştiniz ama seçim kısmında sadece 1adet ekran kartı oldugu için olanı seçtim dediginiz ekran kartı yoktu hem diger arkadaşalara hemde dün için yardımcı oldugu için ugur hocama tekrar bir danışayım dedim saygılarımla iyi akşamlar

soru2: hangi pc daha mantıklı arada 200fark var?

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam,
pollux 3T10-K asus modelinin ekran kartı asus fakat anakartı h410m-k. pollux 3T10-GTX1650 modelinin ekran kartı inno3d anakartı H510M-A.
birisinde anakarttan kısıp markaya, birisinde markadan kısıp anakarta verilmiş. Aralarında performans açısından bir fark olmayacaktır. şahsi görüşüm pollux 3T10-K asus modeli

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Aşağıdaki Pcleri karşılaştırma

2 sistemde birbiri ile aynı sayılır. Fark anakartta ki 500 serisi anakarta geçmeniz 11. nesil işlemci kullanımı konusunda avantaj sağlıyor. En büyük farkları bunlar.

Parçalar stok durumuna göre değişiklik gösterir. Yani size önerdiğimde olan bileşen stok bittiyse yerini başka bir bileşene bırakmıştır.

KS

ahmet.arslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Tşkler hocam içimi rahatlattıgınız için

Şunu unuttum Pollux 3T10 - K Asus işletim sistemi yüklü olarak gelir değil mi bana?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Hazır sistemler Lisans girilmemiş bir şekilde Windows kurulumu ve genel sürücü kurulumları yapılıp test edilip öyle gönderilir genelde. 

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri