- Tepki
- 101
Eski kullandığım psu 0- 40 derece arasındaydı, malum yaz sıcaktı, 40 dereceyi aştığı için kendini korumaya alıyordu.Hocam verebilecegim giyat max 6 bin ondan bunlari attim
Eski kullandığım psu 0- 40 derece arasındaydı, malum yaz sıcaktı, 40 dereceyi aştığı için kendini korumaya alıyordu.Hocam verebilecegim giyat max 6 bin ondan bunlari attim
Hocam biraz daha araştırım ama çok fark varsa artik bu psu'larla idare ederimEski kullandığım psu 0- 40 derece arasındaydı, malum yaz sıcaktı, 40 dereceyi aştığı için kendini korumaya alıyordu.
Siz bilirsiniz hocam, izmir gibi sıcak bir yerdeyseniz yazın pc kullanamayacaksınız bunu göz önünde bulundurun.Hocam biraz daha araştırım ama çok fark varsa artik bu psu'larla idare ederim
Ankara bu yaz berbattı izmiri bilemiyorum amaSiz bilirsiniz hocam, izmir gibi sıcak bir yerdeyseniz yazın pc kullanamayacaksınız bunu göz önünde bulundurun.
bana mıAliriz hocam ksbxkxb![]()
diğer parçalardan daha üstün ama PSU da değilEkran kartı: Colorful RTX 4070Ti NBEX-V
Işlemci: AMD R7 7800X3D
Ram: G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 6400mhz CL32 DDR5 Ram
SSD: samsung 990 Pro 1 TB 7450/6900 MB/S
Anakart: Asus ROG Strix B650-A WIFI
soğutma: Lian Li Galahad II Trinity SL-INFINITY AIO RGB White 360 mm
PSU: ASUS Rog Strix 850w 80+ Gold
Kasa: asus gt502
Kasa fanı: LIAN LI UNI FAN SL INFINITY 120mm (3lü paket x2 + bir tane tekli paket toplamda 7 tane olacak bundan)
Kasa fanı (kasanın ikinci bölmesine): Arctic BioniX P120 x3 (3 adet)
Bir de: lian li strimer 24 pin kablo
Hocam rog daha üstün değil mi tuf serisinden
hocam biraz daha açıklayıcı yazar mısınız lütfendiğer parçalardan daha üstün ama PSU da değil
Tabeebana mı![]()