- Tepki
- 8
Daha almadım hocam alacağım inşallah. Yine de sağolunMonitörünüz 165 hz veriyor. Görüntü akışında sorun ya da ölü piksel yoksa sağlıklı görünüyor. Güle güle kullanın
Fiyat, model ve garanti durumunu paylaşırsanız belki daha iyi öneri yapanilir piyasayı bilen arkadaşlar. Daha almadıysanız testleride kendiniz yaparsanız daha sağlıkı olur. Ölü piksek için renk testleri, siyah ekranda ışık patlamasına özellikle dikkat edilmesi lazım.Daha almadım hocam alacağım inşallah. Yine de sağolun
Hocam bu monitör.Fiyat, model ve garanti durumunu paylaşırsanız belki daha iyi öneri yapanilir piyasayı bilen arkadaşlar. Daha almadıysanız testleride kendiniz yaparsanız daha sağlıkı olur. Ölü piksek için renk testleri, siyah ekranda ışık patlamasına özellikle dikkat edilmesi lazım.
Bir de bu monitör var hocamAşağıdaki sonuç iyi mi?
@OceanLaB abi okuyorsun bari cevap verHocam bu monitör.
peaq markasi pek bilinmiyor tr de ama Almanya'da seveni var
Bir de bu monitör var hocam
![]()
PC & Zubehör & Software gebraucht kaufen | kleinanzeigen.de
Kleinanzeigen: PC & Zubehör & Software gebraucht kaufen - Jetzt in Aßling finden oder inserieren! - kleinanzeigen.dewww.ebay-kleinanzeigen.de
test sonucu da:
bundada ghosting var hocamHocam bu monitör.
peaq markasi pek bilinmiyor tr de ama Almanya'da seveni var
Bir de bu monitör var hocam
![]()
PC & Zubehör & Software gebraucht kaufen | kleinanzeigen.de
Kleinanzeigen: PC & Zubehör & Software gebraucht kaufen - Jetzt in Aßling finden oder inserieren! - kleinanzeigen.dewww.ebay-kleinanzeigen.de
test sonucu da:
@OceanLaB abi okuyorsun bari cevap ver![]()
Hocam peaq monitörün yorumlsrına baktım kötüydüDiğer özelliklerden bağımsız 165 hz daha iyidir çok tutulan modelse muhtemelen fp ve kalitelidir. Sadece beklentinizi karşılıyor mu önemli olan o. Ekran parlaklığı, boy ayarlaması gibi.
165 Hz nasıl yaptın benim ki 60 ta kalıyorAşağıdaki sonuç iyi mi?
Yukarıda arkadaş ghosting olduğundan bahsetmiş. Fotoğraf çekildiği için frameden dolayı düşündüm. Dediği gibiyse pek alınmaz.Hocam peaq monitörün yorumlsrına baktım kötüydü. Viewsonic monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?
bana bütçe söleyin ben size monitçr önereyim ve kaç hz vs özelliklerini sölermisinizHocam peaq monitörün yorumlsrına baktım kötüydü. Viewsonic monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam ben almanyadayım. Ona göre önerirsenizbana bütçe söleyin ben size monitçr önereyim ve kaç hz vs özelliklerini sölermisiniz
Bütçe 200Hocam ben almanyadayım. Ona göre önerirsenizBir de sıfır bütçemi aşıyo
İkinci el için: ebaykleinanzeigen.com
arsfığım özellikler
en az qhd 144hz olması
en az 5ms olması
canlı doygun renkler
çok şart değil ama pivot olursa da tadından yenmez.