Aşırı Derecede Utangaçlığımı Nasıl Düzeltirim

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
Selamlar, hiç bir şekilde yeni arkadaş bulamıyorum. İnstagramda yeni tanıştığım biriyle konuşurken bi anda ne yapacağımı bilemiyorum engelliyorum bile o kadar. Çünkü boşluğa düşüyorum ne yapacağım ne yazacağım diyorum kendi kendime. Oyunda beni arkadaş ekleyenler sesli konuşurken soru sorduklarında da aynı şekil. Ne yapacağım lütfen yardım edin. İlk kez tanıştığım kişilerle hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum kaynaşmadan.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Selamlar, hiç bir şekilde yeni arkadaş bulamıyorum. İnstagramda yeni tanıştığım biriyle konuşurken bi anda ne yapacağımı bilemiyorum engelliyorum bile o kadar. Çünkü boşluğa düşüyorum ne yapacağım ne yazacağım diyorum kendi kendime. Oyunda beni arkadaş ekleyenler sesli konuşurken soru sorduklarında da aynı şekil. Ne yapacağım lütfen yardım edin. İlk kez tanıştığım kişilerle hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum kaynaşmadan.
Ozguven

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Rahat ol, içinden geldiği gibi konuş. Ne konuşacağız diye plan yapma, doğal ol. Herkes senin gibi bir insan.

Nekre34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bunu ancak kendi kendine konuşarak çözebilirsin. Kitap oku ama sesli oku, kitaptaki karakterlerle konuş, tartış, yorum yap. Spor yapmıyorsan spor yap yada en azından Bi yarım saat yürüyüşe çık.

Hareket etmek insanda özgüven yaratır. Dışarıdaki insanların konuşmalarına kulak vermek bile seni sosyalleştirir. Kulaklıkla müzik dinle ve sokakta yürüyüş yaparken şarkıyı mırıldanarak söyle. Abur cubur ve sigara kullanıyorsan bunları bırakmaya bak.

bartu115

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
yakisikli degil misin? 10 uzerınden kacsın

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Kaynaşmaya gerek yok hocam karşındaki manitan değil bu kadar kasılmana gerek dahi yok. Sanaldan istediklerini desinler seni rahatsız ediyorsa zaten engellersin biraz kendine güvenin olsun. Ne sohbet döneceğini bilmiyorum yapamıyorum diyorsun ama büyük ihtimalle kendini kastığın için karşı tarafa çok odun gibi görünüyor olabilirsin ılımlı davran elbet kafa dengi insanlar bulursun.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Toplum içindeyken hep şey düşünürüm,

Bu insanlar için fazla merhametli efendi yada doğru kelime seçmeye gerek yok suratlarına bakınca acıyıp zaten ağzıma geleni düşünmeden söylüyorum iyi veya kötü :D

KS

kendinespastik

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
22
15

Bunu ancak kendi kendine konuşarak çözebilirsin. Kitap oku ama sesli oku, kitaptaki karakterlerle konuş, tartış, yorum yap. Spor yapmıyorsan spor yap yada en azından Bi yarım saat yürüyüşe çık.

Hareket etmek insanda özgüven yaratır. Dışarıdaki insanların konuşmalarına kulak vermek bile seni sosyalleştirir. Kulaklıkla müzik dinle ve sokakta yürüyüş yaparken şarkıyı mırıldanarak söyle. Abur cubur ve sigara kullanıyorsan bunları bırakmaya bak.
Sigarayı ömür sonuma kadar ağzıma sürmeyi düşünmüyorum. Yaşıtlarımın çoğu neredeyse hepsi kullanıyor ama ben uzak durmaya çalışıyorum

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256

Nekre34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
15

Sigarayı ömür sonuma kadar ağzıma sürmeyi düşünmüyorum. Yaşıtlarımın çoğu neredeyse hepsi kullanıyor ama ben uzak durmaya çalışıyorum
Daha küçüksün dostum kendini geliştirmeye bak. sen kendini geliştirdikçe zaten zamanla açılacaksın normal bu yaşlarda bunlar ergenliktesin hormonal değişiklikler falan. klasiktir.

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Güzel kardeşim kendini geliştirmek için çaba harca, bireysel yada takım sporlarıyla ilgilen geliştikçe özgüvenin de artar. Özgüven zamanla artabilecek bir şey canını asla sıkma. Alfa erkek olma triplerine girerek özgüvenini kısıtlama.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri