AŞIRI DONMA 3-4 AYDIR

sedatkrgz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet beyler çok çok çok önemli bir olay var anlatıyım ;
Şimdi benim bi pc var ben bunla daha önceden Euro Truck felan oynardım yüksek ayarlar'da gram kasma donma drop gibi sorunlar olmazdı sen 4-5 ay içerisin'de iyice kafayı yedi youtube bile girerken kasıyor donuyor işte internette araştırdım baktım v.s v.s harddisk arızalı idi gittim dün harddisk sipariş ettim geldi kurdum işte biraz düzelme var ama c.s go kurdum pc ye en düşük ayarlara çektim oyunu ekran görüntüsünü küçülttüm felan 10fps ' i geçmiyor acaba sıkıntı neyde olabilir ? 
NOT : Tamam sistem kötü eyvallah ama youtube girerken facebook'a girerken kasmaması gerekiyo c.s go 'da bence rahat 60-100fps alması gerekiyor şuna bi bakın amq kafayı yicem taktik verin.

SİSTEMİM : 

7yWD9m.png

PO2D8v.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yeni Disk geldiği zaman temiz bir kurulum yaptın mı o Diskin üzerine temiz bir Windows kur ve E.Kartı ve Bileşenlerin Güncel driver 'larını kur. İkinci bir Disk kullanıyor isen o Diski Format işleminde çıkar ve Windows kurulunca ilk önce bir Antivirüs kur sonrasında 2. Diski bağla ve Diskin içine girmeden Antivirüs ile tarat Virüs çıkarsa yavaşlama işlemi dahil bir çok sorunun sebebi o dur, çıkmaz ise silinen veya eksik bir dosya sebep olmuştur ama Format işlemi hepsine çare olacaktır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri