!!! Assassin's Creed Açılmama Sorunsalı 2021'De !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Ben Bugün Tarihi İle 1/28/2021 De Assassin Creed Director Cut Olanını Aldım Linki Ahanda https://store.steampowered.com/app/15100/Assassins_Creed_Directors_Cut_Edition/
Hocalarım Ve Arkadaşlar Şimdi Ben Bunu Aldım Fakat Yükledikten Sonra Hiç Yama Falan Kurmadan Açmaya Kalktım Belki Benim Teneke Kutusunda Açılır Diye Bişeyler Oynarız Falan Misali Fakat Şu Ubisoft Giriş Yap Daha Sonra Yada Hiç Giriş Yapmadan Gir Olayı Geldi Önüme Bende Giriş Yapayım Bari Dedim Fakat Açma Ekranı Gelmedi Önüme Yani Tarayıcı Ekranı Falan Açılmadı Hiçbişey Siyah Bi Ekran Geldi Dedim Oyun Açılıyor Herhalde O Siyah Ekran Az Biraz Grimsi Aydınlandı Sonrasında Kapandı Defalarca Denedim Hepsinde Aynı Oldu Hatta Steam De De Oyun Çalışıyor Olarak Görünüyor O Sırada Ekran Gidince Doal Olarak Kapanıyor Açık Olarak Görünmesi Bu Açılmama Sorunu Nasıl Gider Bir Bilen Varmı Akşam Akşam Gece Gece Rahatsız Ediyorum Bu Makale İle Sizi Ama Kusuruma Bakmayın Sizde Beni Rahatsız Edersiniz Ödeşiriz Diyelim Umarım Şimdiden Herkeze teşekkürler.

Silip Tekrar Yüklemeyi Yaptım Bu Arada Oyunu Sildim Tekrar Yükledim Steamden (Original Üründür Kendisi Bi Zahmet 13Tl yede Olsun Yani)

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ben bu konuyu halledtim kapatabilirsiniz açık kalmasına gerek kalmadı
hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri