Assassins Serisine Başlamak İstiyorum

krtlseray1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Dedigim gibi bu oyun serisine başlamak istiyorum uzun zaman once originsten baslamak istedim ama sistem gereksinimlerim oyunu pek de akıcı oynatmanı artık sistemim iyi yeterli seviyede assassins serisi gundemdeyken baslamak istedim ilk oyunlardan vs degilde guncel kalan hala guncellgini yitirmemis oyunları soylerseniz sevinirim origins den mi baslamalıyım yoksa baska seri mi

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Assassin's Creed Revelations oynayabilirsiniz hocam gameplay videolarına baktığımda göre hala oynanabilir durumda

Yolar_01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba Sevgili Dostum Assasin Serileri Güzelir Hele Assasing 3 ve 4 Güzeldi Zamanında Oynama İmkanı Buldum Yinede Ben Karışamam Senin Tercihin Sevgili Dostum :)

KS

krtlseray1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Kıymetli fikirleriniz için teşekkür ederim :)

Osman Karaman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Kıymetli fikirleriniz için teşekkür ederim :)
1 den bile başlanabilir. Tamamen size bağlı eski de olsa oynarım grafik önemli değil derseniz tabii. Origin tavsiye etmiyorum grafik motorundan mıdır geçiş oyunu olduğundan mıdır kötü gözüküyor ben alışamadım ona. Odyssey oynarsanız mükemmel olur. Valhalla henüz tam oynayamadım ama ac odyssey daha güzel geldi bana. Ultimate edition bulursanız çok eğlenceli vakit geçirirsiniz. Bitirince beğenirseniz origin oynayabilirsiniz. Origin daha kalitesiz ama ortamı farklı.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bu tarz kaliteli seri oyunlarını ben en baştan oynama taraftarıyım. Hem hikaye derinliği varsa hikaye derinliği hem de oyun evreninin içinde yaşamaya başlıyorsunuz. Bu yüzden önerim bu şekilde.
Ama diyorsanız ki bana seyir zevki vermesi önemli bu sefer de son çıkan oyundan geriye doğru sizi tatmin edene kadar oynayabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri