Astrolojiye İnanır Mısınız?

O

Oğuzhan

Guest
[size=large]Tartışma konusu[/size]
Burçlara inanır mısınız?
Burçlara göre hareket eder misiniz?
Takıntılarınız var mı?
Burçların geleceğinizi yönlendirdiğini düşünür müsünüz?

Ben inanmam ama yine de okurum  :cool:

ScReaM

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tabiki de inanmam saçma ama şöyleki eğer karşınızdaki burcunuza göre size bir telkinde bulunursa ve ona içtenlikle inanırsanız sizi bu yönde haraket etmeye teşvik edecektir kısaca 2 3 düşük zekalı genellikle bayanın televizyonda çıkıp yükselenim yükseldi alçalanım acaba Mars'a varır mı gibi bana göre salak saçma gereksiz bir konu oh be içimi döktüm resmen :D :D

KS
O

Oğuzhan

Guest
ScReaM' Alıntı:
Tabiki de inanmam saçma ama şöyleki eğer karşınızdaki burcunuza göre size bir telkinde bulunursa ve ona içtenlikle inanırsanız sizi bu yönde haraket etmeye teşvik edecektir kısaca 2 3 düşük zekalı genellikle bayanın televizyonda çıkıp yükselenim yükseldi alçalanım acaba Mars'a varır mı gibi bana göre salak saçma gereksiz bir konu oh be içimi döktüm resmen :D :D
Artık rahat uyuyabilirsin :D

EmirhanPala

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Burçlara inanır mısınız? Hayır
Burçlara göre hareket eder misiniz? Hayır
Takıntılarınız var mı? Fazlasıyla
Burçların geleceğinizi yönlendirdiğini düşünür müsünüz? Hayır

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
inanmam açıkcası bazen okumak hoşuma gider missal kahve falı da ona keza öyle. burcuma gore hareket edermiyim bilmem ki bazen heh tam başak işte diyor etrafımdaki kızlar. takıntım yok. geleceği yönlendirmek mi yoo hayır alakası bile yok. geleceğimiz bize verilen senaryo çerçevesinde seçimlerimizle belirleniyor hepsi bu :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri