Arkadaşlar 280 hz Asus monitör alınır mı
Reis benim bulduğum model ıps panelİyi bir ürün 280Hz ve 0.5msa olması iyi TN panel olması da oyunlar için iyi.
Alınır. Monitör konusunda Asus iyi bir marka. 280HZ olması gayet iyi.Ekli dosyayı görüntüle 13716
Arkadaşlar 280 hz Asus monitör alınır mı
Hocam bu üründen bahsetmiyor musun ?Reis benim bulduğum model ıps panel
Bence gereksiz. O rakamlara çıkarsan 360HZ tercih edilebilir.Hocam üstüne 4-5k ekleyip bunu almaya değer mi? https://www.itopya.com/benq-zowie-2...mium-tn-fhd-pivot-espor-gaming-monitor_u14890
Not:üstüne 4-5 eklemek için kendimi zorlamam gerekecek.
Aynen 2 kat daha para vereyim kankaBence gereksiz. O rakamlara çıkarsan 360HZ tercih edilebilir.
![]()
Asus ROG Swift PG259QN 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Swift PG259QN 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Swift PG259QN 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam onu sana yazmadım diğer arkadaşın soruna cevap olarak yazdım tekrar bakın.Aynen 2 kat daha para vereyim kanka
ama çoğu üst düzey e-sporcu bu monitörü kullanıyor ve kime sorduysam bu 240ın diğer 360lardan daha iyi olduğunu söyledir.Benq'nun kendi ürettiği bir teknoloji var ama yine de bu bütçelere çıkmayı tercih etmeyeceğim.Eğer ki e-spor,yayıncılık işlerinde başarılı olursam en üst düzey monitörü alırım.Asus vg259qm indirime girdiğinde alacağım.İyi akşamlar iyi forumlar.Bence gereksiz. O rakamlara çıkarsan 360HZ tercih edilebilir.
![]()
Asus ROG Swift PG259QN 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Swift PG259QN 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Swift PG259QN 24.5" 1 ms Full HD G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
bir de vg259qm ile bunun arasında ne farklar vardır?Benim monitörde en çok özen gösterdiğim ikinci özellik renk kontrastıdır.Eğer yüksek kontrastlar veriyorsa alırım.IPS 270HZ BU VAR.
![]()
ASUS TUF Gaming VG249QM1A 23.8 inç 270Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG249QM1A Oyuncu Monitörü – 23.8 inç FHD (1920×1080), Fast IPS, 270 Hz’e hız aşırtma (144Hz, 240Hz üzeri)www.gaming.gen.tr
Bence de o şekilde yapın. İyi akşamlar iyi forumlar.ama çoğu üst düzey e-sporcu bu monitörü kullanıyor ve kime sorduysam bu 240ın diğer 360lardan daha iyi olduğunu söyledir.Benq'nun kendi ürettiği bir teknoloji var ama yine de bu bütçelere çıkmayı tercih etmeyeceğim.Eğer ki e-spor,yayıncılık işlerinde başarılı olursam en üst düzey monitörü alırım.Asus vg259qm indirime girdiğinde alacağım.İyi akşamlar iyi forumlar.