anakartınızın ve işlemcinizin tam modeli nedirAM4 destekli anakartım için m2 ssd önerisi istiyorum 1 tb bakıyorum örnek olarak önerebileceğiniz ürün var mıdır ?
yani am4 olması ddr4 ile eşdeğer değil mi ?Bende NV2 modeli vardı memnundum.
![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.199,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakartın m2 ssd destekliyormu? Destekliyorsa gen4-gen5 hangisini destekliyor. Gen4 destekliyorsa gen5 ssd den verim alamazsın. Gen4 ssd al.yani am4 olması ddr4 ile eşdeğer değil mi ?
arkadaşın anakartıAnakartın m2 ssd destekliyormu? Destekliyorsa gen4-gen5 hangisini destekliyor. Gen4 destekliyorsa gen5 ssd den verim alamazsın. Gen4 ssd al.
Evet gen4 desteklesede gen5 takarsa yine aynı verim alınmayacak. Gen5 ssd gen4 de çalışacak. Örnek olarak söyledim.arkadaşın anakartı
Asus B450M-Dragon AMD B450
gen3 destekli
zaten gen5 ssd ile ilgili bir muhabbet geçmedi sanırsam
gen3 te alabilir fakat zaten gen4 ler gen3 fiyatına ne kadar gen4 arabirim hızlarına çıkamayacak olsa da gen3 sınırlarına dayanacak fakat alacağı gen3 gen3 ün üst limitinde hız veremeyen bir model olabilir
bu yüzden gen4 te alabilir uygun fiyatlı