Asus b550-k Wifi Bluetooth Aktiflestirme ve anakart kasa uyumu

RamazanBiyik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba.
Yeni PC topluyorum. Anakart Asus Prime B550M-K AMD AM4 olacak. Wifi ve bluetooth baglantilarini nasil cozerim hicbir fikrim yok. Ethernet kablolamasi ile ugrasmak istemiyorum. PC yi laptop'im ile ayni yere koyucam. Laptoptan aldigim hiz yeterli oluyor benim icin,

Wifi:
Anakarta wifi router baglayan da var disardan USB baglayanda var.

b550m-a wifi 2 gecmem mantikli mi?

Hangisini onerirsiniz? En cok hangisi tercih ediliyor?

Bluetooth:
Sadece USB stick ile olur sanirim.

2. sorum:

Bitfinex atx kasaya yukaridaki anakart(matx) uyar mi?
Sogutucu bu olacak.

Aslinda dikkat edilmesi gereken kriterleri iceren bir yazi biliyorsaniz cok guzel olur. Mesela atx kasaya matx anakart uyar vaya uymaz yazisi.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Kasa atx kasa olduğu için matx anakartı için uyumludur ayrıca hava soğutucunda 158mm yüksekliğinde olduğu için içine sığacak derinliği sağlıyor(max derinlik 160mm). wifi konusunda anakart wifi olduğu için herhangi bir sıkıntı yaşamazsın bağlantıları tak oynat hesabıdır.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Merhaba.
Yeni PC topluyorum. Anakart Asus Prime B550M-K AMD AM4 olacak. Wifi ve bluetooth baglantilarini nasil cozerim hicbir fikrim yok. Ethernet kablolamasi ile ugrasmak istemiyorum. PC yi laptop'im ile ayni yere koyucam. Laptoptan aldigim hiz yeterli oluyor benim icin,

Wifi:
Anakarta wifi router baglayan da var disardan USB baglayanda var.

b550m-a wifi 2 gecmem mantikli mi?

Hangisini onerirsiniz? En cok hangisi tercih ediliyor?

Bluetooth:
Sadece USB stick ile olur sanirim.

2. sorum:

Bitfinex atx kasaya yukaridaki anakart(matx) uyar mi?
Sogutucu bu olacak.

Aslinda dikkat edilmesi gereken kriterleri iceren bir yazi biliyorsaniz cok guzel olur. Mesela atx kasaya matx anakart uyar vaya uymaz yazisi.
Dediğin gibi ekstra USB adaptörler ile Bluetooth ve wifi işini çözebilirsin.
Kasanın Max CPU soğutucu desteği 160mm senin soğutucun 158mm uyumlu görünüyor ama sen tekrar bir kontrol et.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri