Asus B660m-a bios pili

halilozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bu arkadaşın bios pilinin nerede olduğuna dair bir fikri olan var mıdır acaba? bilgisayarı sağlıklı şekilde kapattım dışarı çıktım, eve geldim m2'yi görmüyordu onu çıkardım taktım bios ayaları değiştirdim ne yaptıysam düzelmedi, bios pilini çıkarıp takayım dedim açtım, pilin işaretli alanın altında olduğunu düşündüm ama yaylı bir mekanizma varmış çevirdim açılmadı vs, basarak dedim belki çıkar tak yapıyodur bastım, sonra tekrar taktım, şimdi monitör klavye mouse hiçbir şeyle bağlantı kurmuyor makine. durup dururken başıma gelene bak ya.
1666749803003.png

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
bu arkadaşın bios pilinin nerede olduğuna dair bir fikri olan var mıdır acaba? bilgisayarı sağlıklı şekilde kapattım dışarı çıktım, eve geldim m2'yi görmüyordu onu çıkardım taktım bios ayaları değiştirdim ne yaptıysam düzelmedi, bios pilini çıkarıp takayım dedim açtım, pilin işaretli alanın altında olduğunu düşündüm ama yaylı bir mekanizma varmış çevirdim açılmadı vs, basarak dedim belki çıkar tak yapıyodur bastım, sonra tekrar taktım, şimdi monitör klavye mouse hiçbir şeyle bağlantı kurmuyor makine. durup dururken başıma gelene bak ya.

Senin sökmeye çalıştığın parça "Güney Köprüsü" olarak geçiyor.

Pil, görselde kırmızı ok ile gösterdiğim yerde.

1666750768715.png

KS

halilozy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Senin sökmeye çalıştığın parça "Güney Köprüsü" olarak geçiyor.

Pil, görselde kırmızı ok ile gösterdiğim yerde.

Ekli dosyayı görüntüle 10159
Peki hocam bu güney köprüsüyle oynadım ben biraz tuşlara basıp çıkarmaya çalıştım sağa sola oynattım, bundan dolayı usbler çalışmıyor olabilir mi? Dp yi takıyorum monitöre de bişey gelmiyor

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Peki hocam bu güney köprüsüyle oynadım ben biraz tuşlara basıp çıkarmaya çalıştım sağa sola oynattım, bundan dolayı usbler çalışmıyor olabilir mi? Dp yi takıyorum monitöre de bişey gelmiyor

Olabilir. USB'ler güney köprüsü ile ilişkili.
Sisteme ne yaptınız, nereyle ne kadar oynadınız, bir şeye zarar verdiniz mi bilemiyorum.
Bu yüzden daha fazla kurcalamayın, varsa garanti/teknik servis durumları iletişime geçin derim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri