Asus Dual RTX 3070 Oyunlarda Kapanma Donma Hiçbirşey Yapamama Sorunu

salap08

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam merhabalar. uzun uzun ve basit bir şekilde anlatacağım. nvidia destekli oyunlarda 10-20 sn oyunlar hata vermeden kapanıyor donup kalıyor siyah ekranda kalıyor sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu öğrendik. başka bir ekran kartını taktığımızda bu sorunla karşılaşmıyoruz. metin2 knigth online işlemci gerektiren oyunlarda böyle sorunla karşılaşmıyorum. ama nvidia destekli oyunlarda bazı oyunlarda hata bazı oyunlarda hata vermeden kapanıyor. gerçek bir destek istiyorum. asusun service point servisine yolladım onlarda sorunu çözemedi veya ilgilenmediler nasıl bir süreç yaşadılar bilmiyorum. ekran kartımda fiziki anlamda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. hiçbir şekilde yormadım mining felan kesinlikle yapmadım zaten lhr modeli. sorunu çözebilecek bir gerçek bir destek istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz. rdr2 cs2 bf5 gibi aktif oynadığım oyunları oynayamıyorum. format attım olmadı. bilgisayarım şuan en güncel driverler yüklü en güncel sürücüler yüklü fakat sorunun ekran kartında yazılımsal olarak genel baktığımızda bir hiçbir sorun yok. benchmark testlerinde hiçbir şekilde hat aalmıyorum canavar gibi çalışıyor fakat cs2 girdiğimde 15-20 saniye sonra oyun ya siyah ekran veriyor yada kapanıyor. aynı şekilde diğer oyunlardada aynı hatayı alıyorum. lütfen yardım eder misiniz
sistemim
asus dual 3070
ryzen 5 5600 x
asus b 550 plus wifi anakart
corsair 8x2 3200
650 w asus rog güç kaynağı
500 m2 ssd

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri