Art' Alıntı:Şu ürün de çok tavsiye edilen üstelik g-sync teknolojini barındıran kaliteli bir LG ürünüdür. Bir göz atıp araştırmanızı öneririm.
LG 27GN650-B UltraGear 27" 1 MS 144 Hz G-Sync Full HD IPS LED Monitör
Bahsettiğiniz model de alınabilir, fiyat bana yüksek geldi aslında kampanyalar takip edilebilir.
Hocam 165 hz ile 144 arasını gözünüz algılamaz zaten. Kalite olarak konuşacak olursak ben LG tercih ederdim. Görüntü kalitesi ve gecikme oranları konusunda LG daha başarılı benim araştırmalarıma göre. Üstelik G-Sync teknolojisini barındırıyor. Karşılaştırmayı şuradan yapabilirsiniz;Furkiyimben_' Alıntı:Art' Alıntı:Şu ürün de çok tavsiye edilen üstelik g-sync teknolojini barındıran kaliteli bir LG ürünüdür. Bir göz atıp araştırmanızı öneririm.
LG 27GN650-B UltraGear 27" 1 MS 144 Hz G-Sync Full HD IPS LED Monitör
Bahsettiğiniz model de alınabilir, fiyat bana yüksek geldi aslında kampanyalar takip edilebilir.
Teşekkürler Peki bu attığınız LG ile benim attığım Asusu karşılaştıcak olursak hangisi daha iyi özellikte? Asus 165hz olması avantaj gibi sadece
Art' Alıntı:Hocam 165 hz ile 144 arasını gözünüz algılamaz zaten. Kalite olarak konuşacak olursak ben LG tercih ederdim. Görüntü kalitesi ve gecikme oranları konusunda LG daha başarılı benim araştırmalarıma göre. Üstelik G-Sync teknolojisini barındırıyor. Karşılaştırmayı şuradan yapabilirsiniz;Furkiyimben_' Alıntı:Teşekkürler Peki bu attığınız LG ile benim attığım Asusu karşılaştıcak olursak hangisi daha iyi özellikte? Asus 165hz olması avantaj gibi sadece
Asus TUF Gaming VG249Q1A İnceleme
LG 27GN650-B UltraGear 27" 1 MS İnceleme
ugur.gozaydin' Alıntı:Bir problem yok alışverişinizi Amazon.com.tr üzerinden Yurtdışından gönderilir ibaresi yoksa rahatlıkla yapabilirsiniz.
Bunun dışında 2 ürün arasında kalsam LG seçerdim büyük ihtimalle.
ugur.gozaydin' Alıntı:F/P olarak iyi ürünlerden birisi tercih edilebilir.