ASUS Geç Açılma

Alihan Aydoğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde ASUS K556UQ-DM554T 15.6 inç FHD Ekran Core i7-7500U 2.7 GHz 12 GB 1TB GeForce 940MX 2 GB Notebook özelliklerinde laptop aldım.İlk açılışda herhangi bir sıkıntısı yoktu.Daha sonra güncellemeleri yüklemeye başladım tabi bu baya bir süre aldı 8-9saat diyebilirim.Güncellemelerin hepsi yüklendikten sonra şuan bilgisayarım geç açılmaya başladı. 
[font=arial, sans-serif]Asus in search of incredible ekranı geldikten sonra altında yuvarlak dönmeye başlıyor daha sonra ekranın ışığı azalıp artıyor gibi oluyor diğer açılma ekranı geliyor tabi bu süre 1-2 dk kadar sürüyor.ne gibi bir problemi vardır.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.[/font]

E

expert

Guest
sistem 10 sanırım güncellemeden sonra böyle durumlar oluyor tekrar güncellemeleri kontrol edin

KS

Alihan Aydoğan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet Windows 10 işletim sistemi var. Forumlardan baktım da kimisi hard diskten felan diye söylenmiş ondan dolayı merak ettim sonuçta yeni bilgisayar. Şuan bütün güncelleştirmeleri yapıldı ama hala düzelmedi.

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cihazınızda SSD yok, disk ne kadar dolu olursa açılış hızı da doğru orantılı olarak biraz yavaşlar. Diskiniz 5400RPM hızında mı?

Azılı Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
msconfig'den başlangıl programlarını kapatmak veya msconfig'den gereksiz hizmeyleri kapatmak gibi basit yöntemleri denedin mi? Olmadılarsa ccleaner 3.parrti bir yazılımla temizleme yap. Mantıklı düşününce önbellek de veri toplanması gibi bir sorun olmuş olabilir veya disk temizleme yada disk birleştirme yapabilirsin bunlar en basit ama etkili yöntemler olmazsa cevap yaz derin araştırma yapabilirm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri