Asus GT 1030 Darboğaz hakkında

Younes Belhanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamun Aleyküm, bir ay sonra ekran kartı alıcam ama şuan hangisini alacağım hakkında karasızım.Pc hocasının youtube kanallındaki ASUS GT 1030 OC ekran kartı aklıma yattı ama sistemimle dar boğaz olurmu bilmiyorum sistem bilgilerim aşağıdaki gibi sizce dar boğaz yaparmı ? yada bu sisteme oyun için ekran kartı öneriniz varmıdır..TÜM parçalara link ekledim ordan ürünlerin özelliklerine isterseniz bakabilirsiniz

İŞLEMCİ

RAM

EKRAN KARTI

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
%25-50 arası civarında darboğaz yapıyor oyununa göre ama yinede GT 1030 'un performasnı azda olsa alabilirsiniz. Tavsiyem yatırım yapmayın.

KS

Younes Belhanda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
%25-50 arası civarında darboğaz yapıyor oyununa göre ama yinede GT 1030 'un performasnı azda olsa alabilirsiniz. Tavsiyem yatırım yapmayın.

tavsiye için sağol ama ben şöyle düşünüyorum.
şuan elimdeki kasa ve power supply 500W  ek olarak elimdeki hard disk ise 1 tb  bunlar elimde olan birde güzel ekran kartı alıcam beni gta 5 gibi lol cs gibi oyunları oynatsın yeter.Zaten ondan sonra okul sonu gibi işlemci ram ve anakart değişimine gidicem.Ozaman ise parçaları alırken ayriettden hdd ekran kartı kasa power supply ile uğraşmıycam şuan için ekran kartı almak istiyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
GT 1030 almayın o zaman GTX 1050 2 GB olan versiyonu alın darboğaz olucaktır ama GT 1030 'da da olacak sonrasında en azından daha iyi bir sistem için işelmci vs. bileşenleri alırsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri