Asus GTX 1050Ti Ekran Kartı Cs go Fps Sorunu

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
UzmanPC' Alıntı:
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
kaspersky ı denemiştim ancak şimdi ismini unuttum uzmanpc hocam bana bi antivirus önermişti o çok hoşuma gitmişti ismini unuttum a ile başlıyodu  :D :D

norton :)

Makina hocam stabil ve sessiz ben ellemedikçe hiç bir bildirim gelmiyordu ve pc sorunsuz çalısıyodu

KS

Mass

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar tekrar merhaba wib 10 kurdum format attim rekabetci 230 - 250 arasi fps aliyorum

2. Konu ramler ben 2 adet 8 gb yazmisim bir tanesi 4 gb arkadaşlar toplam 12 gb bu bir sorun yaratir mi ?

3. Bunlarin mhz 1600 bunu yukseltsem performans da yukselit mi ? Masraf yapmaya gerrk varmi çok tesekkur ederim her sey icin.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Mass' Alıntı:
Arkadaşlar tekrar merhaba wib 10 kurdum format attim rekabetci 230 - 250 arasi fps aliyorum

2. Konu ramler ben 2 adet 8 gb yazmisim bir tanesi 4 gb arkadaşlar toplam 12 gb bu bir sorun yaratir mi ?

3. Bunlarin mhz 1600 bunu yukseltsem performans da yukselit mi ? Masraf yapmaya gerrk varmi çok tesekkur ederim her sey icin.

hocam sistem güzel fps alıyor gerek yok şuanlık bir yükseltmeye

ileride işlemci anakart rami satıp ryzene geçebilirsiniz

KS

Mass

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bi sorum daha var cs go da oyundayken alt tab yapinca oyuna tekrar girdigimde 8 10 saniye kitlenme oluyor sonra tekrar geliyor cozumu varmidir ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri