Yardım Asus Iade Kampanyası

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Arkadaşlar merhaba, MediaMarkt üzerinde ASUS ROG Pelta'nın fiyatı indirimde ve taksit imkanı bulunuyor. Ancak kampanya sayfasında MediaMarkt belirtilmemiş. Satın alsam kampanyaya katılabilir miyim veya katılan var mı? Yardımcı olur musunuz?"

Bu şekilde msı kampanyasına katılmıştım vatan bilgisayar yoktu mesela ama yaptığım işlem için iade vermişlerdi böyle bir şey asus içinde geçerlimidir.

ASUS'un 2 tane kampanyası var.

Nakit İade Kampanyası
Ekipmanını Anlat Kampanyası

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    27.7 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bu soruyu sen sormamışsın da başkası sormuş gibi oku cevabını kendin vereceksin

Kampanya listesinde Mediamarkt yok
Mediamarktan alsam iade hakkım olur mu acaba ?
Cevaplar mısınız

KS

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bu soruyu sen sormamışsın da başkası sormuş gibi oku cevabını kendin vereceksin

Kampanya listesinde Mediamarkt yok
Mediamarktan alsam iade hakkım olur mu acaba ?
Cevaplar mısınız
Hocam konu için akıl istemedim sizden , bu şekilde msı kampanyasına katılmıştım vatan bilgisayar yoktu mesela ama yaptığım işlem için iade vermişlerdi farkettiysen bunu kullanan varmı diye sormuşum !

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hocam konu için akıl istemedim sizden , bu şekilde msı kampanyasına katılmıştım vatan bilgisayar yoktu mesela ama yaptığım işlem için iade vermişlerdi farkettiysen bunu kullanan varmı diye sormuşum !
Şimdi akıl istemedim filan diyorsunuz da Geçmişte oldu diye şimdi olacağının garantisi var mı geçmişte msi dan yararlanmışsınız şimdi konu Asus hadi aynı markalar olsa dahi var mı garantisi hadi 3-5 kişi daha geldi biz yararlandik geçmişte dedi şu an olacağının garantisi var mı adamlar vermiyorum kardeşim ben orda belirtmisim firmaları dese hukuki bir hakkın var mı .Bu işin kesin bir cevabı yok bir önceki kampanyada 1000 kişiye bu şekilde yardım etseler bu kampanyada

KS

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Şimdi akıl istemedim filan diyorsunuz da Geçmişte oldu diye şimdi olacağının garantisi var mı geçmişte msi dan yararlanmışsınız şimdi konu Asus hadi aynı markalar olsa dahi var mı garantisi hadi 3-5 kişi daha geldi biz yararlandik geçmişte dedi şu an olacağının garantisi var mı adamlar vermiyorum kardeşim ben orda belirtmisim firmaları dese hukuki bir hakkın var mı .Bu işin kesin bir cevabı yok bir önceki kampanyada 1000 kişiye bu şekilde yardım etseler bu kampanyada
Hocam anlamak istemiyorsun dimi bu kampanyadan bahsediyorum kullanan varmı diyerek , rica ediyorum konu seni bağlamasın hocam ya başka kişilerin konularına bak sen

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hocam anlamak istemiyorsun dimi bu kampanyadan bahsediyorum kullanan varmı diyerek , rica ediyorum konu seni bağlamasın hocam ya başka kişilerin konularına bak sen
Haddini bil terbiyesizlik yapma
Kime ne yazacağıma sen karar veremezsin hoşuna gitmeyen bir mesaj olursa raporlarsin incelerken gerekeni yaparlar ukala ukala üstten üstten cevap verme

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri