Asus K52JT Kapanma Sorunu

Kuzeytekinoğlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayar açılıyor 5-6dk lık kullanım sonrası birden gücü kesip kendini kapatıyor ve 2-3dk beklemeden de açılmıyor beklemediğim zaman yine aynı şekilde kapanıyor daha win yüklenmeden ısınmadan kaynaklı olduğunu düşünüp termal macunları yenileyip fan yapraklarını temizledim pc açıldığı zaman da sıcaklık değerlerini kontrol ettiğimde max 60-62 derecelere çıkıyor ancak yine aynı problemi yaşamaya devam ettim bataryayı söküp o şekilde denedim farklı adaptör kullandım ramleri ve slotları kontrol ettim hdd yi değiştirdim sonuç yine aynı kısa bir süre sonra kendisini kapatıyor daha önce başına gelmiş veya bir bilgisi olan var mıdır ? herkese iyi akşamlar dilerim.

KS

Kuzeytekinoğlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şimdi bir şey fark ettim cpu'nun kendini korumak için kapattığı sıcaklık 62 derece olarak gözüküyor ve pc de50-54 arası dolanıyor bu korumaya aldığı sıcaklık değerini yukarıya alabiliyor muyuz belki de sorun ondadır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
BIOS ayarlarınızı kontrol edin iyice. Advanced yani gelişmiş ayarlar adı altında yada direkt ana menülerde bir yerde bu limit ayarını belirleyebilmeniz gerekir. Her BIOS farklı olduğundan net şurada veya kesin vardır diyemiyorum.

bilezikçi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayar açılıyor 5-6dk lık kullanım sonrası birden gücü kesip kendini kapatıyor ve 2-3dk beklemeden de açılmıyor beklemediğim zaman yine aynı şekilde kapanıyor daha win yüklenmeden ısınmadan kaynaklı olduğunu düşünüp termal macunları yenileyip fan yapraklarını temizledim pc açıldığı zaman da sıcaklık değerlerini kontrol ettiğimde max 60-62 derecelere çıkıyor ancak yine aynı problemi yaşamaya devam ettim bataryayı söküp o şekilde denedim farklı adaptör kullandım ramleri ve slotları kontrol ettim hdd yi değiştirdim sonuç yine aynı kısa bir süre sonra kendisini kapatıyor daha önce başına gelmiş veya bir bilgisi olan var mıdır ? herkese iyi akşamlar dilerim.
Hocam bende de aynı bilgisayar ve aynı sorun var. Çözebildiniz mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri