ASUS Monitör Beyaz Lekeler

Haws

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İtopya üzerinden Asusun

ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A​

Adlı monitör modelini satın aldım fakat ürün elime geldiğinde ölü piksel testi yaptığımda görseldeki gibi Beyaz lekelerin olduğunu gördüm bunun üzerine Asusun yetkili servisi aradım fakat en az 3 tane ölü piksel için değişim yapmayacaklarını söylediler sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• inbound581601632007578547.jpg
    inbound581601632007578547.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 164
  • inbound2710647286512177290.jpg
    inbound2710647286512177290.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 163
Son düzenleme:

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Görsel nerde :)

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Hmm durum üzücü aynısı benimde başıma 24 inç modelde gelmişti. Ben aradığımda bana 5 cm içerisinde 5 den fazla olursa değişim bir ekranda ise 8 den fazla olursa değişim olucağını onun dışında ölü pikselin normal olduğunu belli bir oranda ilettiler. Eğer internet üzerinden online olarak aldıysanız 14 gün içinde koşulsuz cayma hakkınız var

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
İtopyayla iletişime geçtiniz mi direkt Asusu mu aradınız?

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Tekrar itopyayı arayın isterseniz. Arkadaşın da dediği gibi 14 gün geçmediyse iadeye başvurun.

KS

Haws

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hmm durum üzücü aynısı benimde başıma 24 inç modelde gelmişti. Ben aradığımda bana 5 cm içerisinde 5 den fazla olursa değişim bir ekranda ise 8 den fazla olursa değişim olucağını onun dışında ölü pikselin normal olduğunu belli bir oranda ilettiler. Eğer internet üzerinden online olarak aldıysanız 14 gün içinde koşulsuz cayma hakkınız var
Merhabalar öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim şuan sadece nokta kadar bir leke kaldı eve gelip bilgisayarımı çalıştırdım bu kadar bir leke kalmış Asus kendi tarafında 3 ölü pixel ve üzeri için değişim ve iade yapabilecekelrini söylediler onun haricinde 6 Ay 3 ten fazla ölü piksel oluşur ise değişim ve iade 2 yılda panel değişim garantileri varmış

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Merhabalar öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim şuan sadece nokta kadar bir leke kaldı eve gelip bilgisayarımı çalıştırdım bu kadar bir leke kalmış Asus kendi tarafında 3 ölü pixel ve üzeri için değişim ve iade yapabilecekelrini söylediler onun haricinde 6 Ay 3 ten fazla ölü piksel oluşur ise değişim ve iade 2 yılda panel değişim garantileri varmış
1 adet e düşmesine sevindim zamanla bazı pikseller yok olabiliyor. Fakat sıfır üründe böyle bir şey kimse olsun istemez birazda şans işi :)

KS

Haws

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tekrar itopyayı arayın isterseniz. Arkadaşın da dediği gibi 14 gün geçmediyse iadeye başvurun.
Merhaba itopyayı aradım fakat asusa yönlendirdiler asus bana 3 ölü pixel ve üzeri için değişim 6 Ay 3 ten fazla ölü piksel oluşur ise değişim ve iade 2 yılda panel değişim garantisi verdi

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Dostum için rahat değilse 14 gün içinde koşulsuz iade yapabiliyorsun sanırım. Yasa hâlâ yürürlüğe girmedi. O kadar paralar dökülüyor sistemlere içinize sinmesi önemli. İade için itopyayı markaj altına alabilirsiniz. Tabi günü geçtiyse bilemiyorum. Uğraşmak istemem ben böyle devam ederim derseniz siz bilirsiniz saygı duyarım.

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
İtopya üzerinden Asusun

ASUS TUF GAMING 27" VG279Q1A​

Adlı monitör modelini satın aldım fakat ürün elime geldiğinde ölü piksel testi yaptığımda görseldeki gibi Beyaz lekelerin olduğunu gördüm bunun üzerine Asusun yetkili servisi aradım fakat en az 3 tane ölü piksel için değişim yapmayacaklarını söylediler sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
benim asusun 360 hzlik monitçründede aynı şeyden var

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hem Asus hemde İtopya ile iletişime geçtim ikisindende olumsuz yanıt aldim
arkadaşın dediği gibi ölü pixelin belirli sayısı olur kitapçığında yazar bizde ilk başta bir ölü pixel varken gittik olumsuz yanıt aldık sonradan ise baya cıkmıştı hemen değiştirelim dediler

KS

Haws

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İade edersem
Dostum için rahat değilse 14 gün içinde koşulsuz iade yapabiliyorsun sanırım. Yasa hâlâ yürürlüğe girmedi. O kadar paralar dökülüyor sistemlere içinize sinmesi önemli. İade için itopyayı markaj altına alabilirsiniz. Tabi günü geçtiyse bilemiyorum. Uğraşmak istemem ben böyle devam ederim derseniz siz bilirsiniz saygı duyarım.
mönitörün fiyaında 800tl kadar bir artış avr benimde bütçe şuan sıkıntılı o yüzden emin değilim

KS

Haws

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşın dediği gibi ölü pixelin belirli sayısı olur kitapçığında yazar bizde ilk başta bir ölü pixel varken gittik olumsuz yanıt aldık sonradan ise baya cıkmıştı hemen değiştirelim dediler
Merhabalar lekeler sonradan çoğalmayamı başladı tam olarak anlayamadım

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
İade edersem

mönitörün fiyaında 800tl kadar bir artış avr benimde bütçe şuan sıkıntılı o yüzden emin değilim
O zaman bilemiyorum dostum çok bi etkisi olmaz takıntı yapmazsanız eğer. Kaça almıştınız bu arada?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri