Ürün 27" mi ?Ekli dosyayı görüntüle 15416valoda fark ettim yuvarlak crosshair piksel pikseldi 2,3gündür böyle 10günlük monitör neden böyle yapılması gereken bi ayar mı var
Hayır 24 veya 23,8 diÜrün 27" mi ?
sync teknolojisi açık mı freesync veya gsyncHayır 24 veya 23,8 di
Dostum zaten freesync açıktı sen diyince kapattım bi etkisi yokfreesync aç ekran yırtılmasının önüne geçer aslında sorunun sync ile alakası yok ama yine de dene belki düzelebilir extra bu özelliğide kullanırsın
Hayır vaPanel TN dimi?
Ayarlarla oynadinmi peki hiç fabrika ayarlarına dondururmusun aynımı görüntü yada diğer hazır ayarları denedinmi daha önce Bende Asus tuf TN modeli vardı yarış modu en iyi duran moddu dene istersenHayır va
Ayarları sıfırladığımda da aynı sorun devam ediyorAyarlarla oynadinmi peki hiç fabrika ayarlarına dondururmusun aynımı görüntü yada diğer hazır ayarları denedinmi daha önce Bende Asus tuf TN modeli vardı yarış modu en iyi duran moddu dene istersen
Hocam senin kendi ayarlarınla alakalı olabilir biz nereden bilelim eğer başka monitörde deneyince olmuyorsa monitörün sorunudur.Kimse mi bilmiyor koca forumda
Bilmekle alakalı bir durum sana olasılıkları söyledik garantisi varsa firmayla görüşebilirsinKimse mi bilmiyor koca forumda
Nerden bakabilirimTekrar yazıyorum, nvidia keskinlik ayarını kontrol ettiniz mi?
Nerden kontrol ediceem?Tekrar yazıyorum, nvidia keskinlik ayarını kontrol ettiniz mi?