OC yapılacak işlemci değil normal halde bile inanılmaz ısınıyor.Hocam cok saolunda 420 mm sogutma i7 ye fazla gelmezmi ve oc onerirmisiniz ?
420MM fazla değil 360MM ile değerleri görselde
OC yapılacak işlemci değil normal halde bile inanılmaz ısınıyor.Hocam cok saolunda 420 mm sogutma i7 ye fazla gelmezmi ve oc onerirmisiniz ?
Hocam fan devri kacta kullanmam idealOC yapılacak işlemci değil normal halde bile inanılmaz ısınıyor.
420MM fazla değil 360MM ile değerleri görselde
Ekli dosyayı görüntüle 15495
Otomatik şekilde kalsınHocam fan devri kacta kullanmam ideal
Hocam kasada dvd girişimi var benmi yanlişim var ise benim adıma cok iyi olurOtomatik şekilde kalsın
Bildiğim kadarıyla yokHocam kasada dvd girişimi var benmi yanlişim var ise benim adıma cok iyi olur
Hocam parcalari bugun siparis ettim ama i7 etmemeye tekrardan karar verdim i 5 siparis edicehim ve bana yaptığınız ilk sistemdeki parcalari sipariş ettim hocam islemci ile sogutucu kaldi hocam islemciyife şimdi sipariş edicehim sizin dediginiz sogutucu sart mi yoksa https://www.amazon.com.tr/Corsair-C...cphy=1012763&hvtargid=pla-1457704991511&psc=1 bunu almak istiyorumBildiğim kadarıyla yok
13600KF için attığın soğutucu uygunHocam parcalari bugun siparis ettim ama i7 etmemeye tekrardan karar verdim i 5 siparis edicehim ve bana yaptığınız ilk sistemdeki parcalari sipariş ettim hocam islemci ile sogutucu kaldi hocam islemciyife şimdi sipariş edicehim sizin dediginiz sogutucu sart mi yoksa https://www.amazon.com.tr/Corsair-C...cphy=1012763&hvtargid=pla-1457704991511&psc=1 bunu almak istiyorum
Hocam o sistem icin rgb ram onerirmisiniz acaba birde hizli bir ssd ? İkinci ssd olsun diye ramlari almamıştım rgb istedigimden unutmuşum demeyi kusura kalmayin lütfen13600KF için attığın soğutucu uygun
Kasa da bu alınabilir üst bölüme sıvı soğutma için 360mm desteği var
![]()
Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.889,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam kingston SSD zaten en hızlılardan biriHocam o sistem icin rgb ram onerirmisiniz acaba birde hizli bir ssd ? İkinci ssd olsun diye ramlari almamıştım rgb istedigimden unutmuşum demeyi kusura kalmayin lütfen
Teşekkürler hocam saolun ve izledigim videolarda i 5 darboğaz yapıyordu biraz korkmadigim degil yüzde 20 yapıyormuşHocam kingston SSD zaten en hızlılardan biri
![]()
Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) DDR5 5600 MHz CL40 KF556C40BBAK2/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) DDR5 5600 MHz CL40 KF556C40BBAK2/16 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) DDR5 5600 MHz CL40 KF556C40BBAK2/16 Ram özelliklerini incele, 6.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok hocam darboğaz olmazTeşekkürler hocam saolun ve izledigim videolarda i 5 darboğaz yapıyordu biraz korkmadigim degil yüzde 20 yapıyormuş