Soru Asus Monitör İyi Mi ?

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Kulaklık var mı

Birde klavyede aradığın özellikler neler
Hocam mekanik olursa iyi olur ve red swic daha iyi ses veriyor dediler siz daha iyi bilirsiniz ama kulaklık idarelik var sonra alicahim zaman tekrae size danışirim hocam eger bütçe yeterse mouse kablosuz olursa cok sevinirim bütçe+400 TL aşabilir teşekkürler

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
Hocam mekanik olursa iyi olur ve red swic daha iyi ses veriyor dediler siz daha iyi bilirsiniz ama kulaklık idarelik var sonra alicahim zaman tekrae size danışirim hocam eger bütçe yeterse mouse kablosuz olursa cok sevinirim bütçe+400 TL aşabilir teşekkürler

Büyük mouse istersen

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33

Büyük mouse istersen
Teşekkürler hovam razer iyi secim oldu pc kac sene gider hocam tekrardan teşekkürler

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Hocam bildiniz gibi bir sistem ayarlamistik yanlış anlamayin alay eder gibi olmayayim hane durumlar değişip duruyor şimdi bütçe daha cok asti size sey sormak istedim bu sistemi 50 k ya tamamlasak ne yüksekte biliriz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
Bu parçaların değişmesi gerekiyor

Hocam siz sadece sistem fiyatı koydunuz değilmi.moniyoru katmadiniz
Evet monitör hariç fiyat

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Bu parçaların değişmesi gerekiyor

Evet monitör hariç fiyat
Hocam ilk dediginiz sogutucu ile bu parçalar değişir ise fiyat totel kac tl

V
Hocam ilk dediginiz sogutucu ile bu parçalar değişir ise fiyat totel kac tl
E hepsini bir arda toplayıp atarsaniz cok sevinirim satin alirken kolaylik olur

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Hocam ayni fiyat bandinda bir baska kasa tercihi olabilirmi hane iyi diyorsanız ama bu kasa icin teşekkürler ssd vs çok güzel oldu

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
Hocam ayni fiyat bandinda bir baska kasa tercihi olabilirmi hane iyi diyorsanız ama bu kasa icin teşekkürler ssd vs çok güzel oldu
Başka kasa maalesef yok 420MM destekleyen kasalar ülkemizde nadir o yüzden fiyatları yüksek. Birde bu sistemi sadece oyun için mi kullanacaksın işlemcinin grafik kartı senin için önemlimi önemli ise KF değil K modeli ile değişelim

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Başka kasa maalesef yok 420MM destekleyen kasalar ülkemizde nadir o yüzden fiyatları yüksek. Birde bu sistemi sadece oyun için mi kullanacaksın işlemcinin grafik kartı senin için önemlimi önemli ise KF değil K modeli ile değişelim
Hocam yazilimci olmak istiyorum yanu kurslara vs gidicegim onun icinde iyi olur ve uzun omurlu bir sistem olsun istiyorum bilerek monitörü 270 hz sectim çünkü cogu oyunu bol fps ile oynicagimdan güzel deneyim olr

Hocam yazilimci olmak istiyorum yanu kurslara vs gidicegim onun icinde iyi olur ve uzun omurlu bir sistem olsun istiyorum bilerek monitörü 270 hz sectim çünkü cogu oyunu bol fps ile oynicagimdan güzel deneyim olr
Hocam grafik kartı islemci ekran kartina ihtiyac duymamasi falan mj

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460

Hocam grafik kartı islemci ekran kartina ihtiyac duymamasi falan mj
Aynen KF alırsan ekran kartı olmadan görüntü gelmez K alırsan ekran kartı olmadan da görüntü alabilirsin.

Sistemi güncelledim bütçem 50K üstüne hiç çıkmaz dersen ssd değişiriz

KS

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Aynen KF alırsan ekran kartı olmadan görüntü gelmez K alırsan ekran kartı olmadan da görüntü alabilirsin.

Sistemi güncelledim bütçem 50K üstüne hiç çıkmaz dersen ssd değişiriz
Hocam cok saolunda 420 mm sogutma i7 ye fazla gelmezmi ve oc onerirmisiniz ?

Hocam cok saolunda 420 mm sogutma i7 ye fazla gelmezmi ve oc onerirmisiniz ?
Hocam sistemde rgb desen yok o umrumds cok değil onemli olan performans ama olsada yanıbaşımda hos olurdu ama sistem cok harika oldu teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri