Kulaklık var mıHocam konu açmayım die bosuna simdi size yazayım pc hazir monitör okey ama mouse pad klavye mouse kalıyor onada 2000 tl bütçe ayirdim oneriniz varmi
Birde klavyede aradığın özellikler neler
Kulaklık var mıHocam konu açmayım die bosuna simdi size yazayım pc hazir monitör okey ama mouse pad klavye mouse kalıyor onada 2000 tl bütçe ayirdim oneriniz varmi
Hocam mekanik olursa iyi olur ve red swic daha iyi ses veriyor dediler siz daha iyi bilirsiniz ama kulaklık idarelik var sonra alicahim zaman tekrae size danışirim hocam eger bütçe yeterse mouse kablosuz olursa cok sevinirim bütçe+400 TL aşabilir teşekkürlerKulaklık var mı
Birde klavyede aradığın özellikler neler
Hocam mekanik olursa iyi olur ve red swic daha iyi ses veriyor dediler siz daha iyi bilirsiniz ama kulaklık idarelik var sonra alicahim zaman tekrae size danışirim hocam eger bütçe yeterse mouse kablosuz olursa cok sevinirim bütçe+400 TL aşabilir teşekkürler
Teşekkürler hovam razer iyi secim oldu pc kac sene gider hocam tekrardan teşekkürler![]()
HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.749,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SteelSeries QcK+ XL Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries QcK+ XL Mouse Pad fiyatlarını Akakçe ile takip et! SteelSeries QcK+ XL Mouse Pad özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Büyük mouse istersen
![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.644,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1080P Min 7 sene giderTeşekkürler hovam razer iyi secim oldu pc kac sene gider hocam tekrardan teşekkürler
Hocam uyanikmisiniz ?1080P Min 7 sene gider
Evet hocamHocam uyanikmisiniz ?
Hocam bildiniz gibi bir sistem ayarlamistik yanlış anlamayin alay eder gibi olmayayim hane durumlar değişip duruyor şimdi bütçe daha cok asti size sey sormak istedim bu sistemi 50 k ya tamamlasak ne yüksekte bilirizEvet hocam
Bir bakayım hocamHocam bildiniz gibi bir sistem ayarlamistik yanlış anlamayin alay eder gibi olmayayim hane durumlar değişip duruyor şimdi bütçe daha cok asti size sey sormak istedim bu sistemi 50 k ya tamamlasak ne yüksekte biliriz
Hocam islemci yükseltmek mantikli olurmuBir bakayım hocam
Bende onu diyecektim 13700KF yapabilirizHocam islemci yükseltmek mantikli olurmu
Hocam siz sadece sistem fiyatı koydunuz değilmi.moniyoru katmadinizBende onu diyecektim 13700KF yapabiliriz
Evet monitör hariç fiyatHocam siz sadece sistem fiyatı koydunuz değilmi.moniyoru katmadiniz
Hocam ilk dediginiz sogutucu ile bu parçalar değişir ise fiyat totel kac tlBu parçaların değişmesi gerekiyor
![]()
Intel i5-13600KF On Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-13600KF On Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-13600KF On Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 10.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 420 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Thermaltake Core V51 Riing Edition Bilgisayar Kasası
Thermaltake Core V51 Riing Edition Bilgisayar Kasası CA-1C6-00M8WN-00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
THERMALTAKE Toughpower PF1 850W 80+ PLATINUM Full Modüler 140mm Fanlı (PS-TPD-0850FNFAPE-1) Güç kaynağı - inventus
THERMALTAKE Toughpower PF1 850W 80+ PLATINUM Full Modüler 140mm Fanlı (PS-TPD-0850FNFAPE-1) Güç kaynağıinventus.com.tr
Evet monitör hariç fiyat
E hepsini bir arda toplayıp atarsaniz cok sevinirim satin alirken kolaylik olurHocam ilk dediginiz sogutucu ile bu parçalar değişir ise fiyat totel kac tl
Hocam ayni fiyat bandinda bir baska kasa tercihi olabilirmi hane iyi diyorsanız ama bu kasa icin teşekkürler ssd vs çok güzel olduANAKART:Asus TUF GAMING H770-PRO WIFI Intel LGA1700 DD5 ATX Anakart
İŞLEMCİ:Intel i7-13700KF
EKRAN KARTI:PALIT GeForce 4070 Ti GameRock Classic
RAM: 2 ADET Kingston Furybeast 8 GB 5200 Mhz DDR5
SSD:Kingston KC3000 1TB 7000MB/S - 6000MB/S SSD
SIVI SOĞUTMA:Arctic LIQUID FREEZER II 420
PSU:THERMALTAKE Toughpower PF1 850W 80+ PLATINUM
KASA:Thermaltake Core V51 Riing Edition
TOPLAM FİYAT: 49.8K
SSD , Kasa , PSU , İşlemci ve sıvı soğutma değişti
Başka kasa maalesef yok 420MM destekleyen kasalar ülkemizde nadir o yüzden fiyatları yüksek. Birde bu sistemi sadece oyun için mi kullanacaksın işlemcinin grafik kartı senin için önemlimi önemli ise KF değil K modeli ile değişelimHocam ayni fiyat bandinda bir baska kasa tercihi olabilirmi hane iyi diyorsanız ama bu kasa icin teşekkürler ssd vs çok güzel oldu
Hocam yazilimci olmak istiyorum yanu kurslara vs gidicegim onun icinde iyi olur ve uzun omurlu bir sistem olsun istiyorum bilerek monitörü 270 hz sectim çünkü cogu oyunu bol fps ile oynicagimdan güzel deneyim olrBaşka kasa maalesef yok 420MM destekleyen kasalar ülkemizde nadir o yüzden fiyatları yüksek. Birde bu sistemi sadece oyun için mi kullanacaksın işlemcinin grafik kartı senin için önemlimi önemli ise KF değil K modeli ile değişelim
Hocam grafik kartı islemci ekran kartina ihtiyac duymamasi falan mjHocam yazilimci olmak istiyorum yanu kurslara vs gidicegim onun icinde iyi olur ve uzun omurlu bir sistem olsun istiyorum bilerek monitörü 270 hz sectim çünkü cogu oyunu bol fps ile oynicagimdan güzel deneyim olr
Aynen KF alırsan ekran kartı olmadan görüntü gelmez K alırsan ekran kartı olmadan da görüntü alabilirsin.Hocam yazilimci olmak istiyorum yanu kurslara vs gidicegim onun icinde iyi olur ve uzun omurlu bir sistem olsun istiyorum bilerek monitörü 270 hz sectim çünkü cogu oyunu bol fps ile oynicagimdan güzel deneyim olr
Hocam grafik kartı islemci ekran kartina ihtiyac duymamasi falan mj
Hocam cok saolunda 420 mm sogutma i7 ye fazla gelmezmi ve oc onerirmisiniz ?Aynen KF alırsan ekran kartı olmadan görüntü gelmez K alırsan ekran kartı olmadan da görüntü alabilirsin.
Sistemi güncelledim bütçem 50K üstüne hiç çıkmaz dersen ssd değişiriz
Hocam sistemde rgb desen yok o umrumds cok değil onemli olan performans ama olsada yanıbaşımda hos olurdu ama sistem cok harika oldu teşekkürlerHocam cok saolunda 420 mm sogutma i7 ye fazla gelmezmi ve oc onerirmisiniz ?