Asus Ölü Piksel Değişim ya da İade

UmutEren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar geçenlerde ASUS TUF serisi monitör aldım. Aynı noktada 10 ölü piksel çıktı. Değişim ya da iade onaylandı. Ben ne yapayım sizce, değişim mi iade mi? Benim monitör 165 Hz 27". Piyasanın 200-300 TL altına aldım. Değişimde gelen üründe de aynı sorunu yaşarım diye korkuyorum. İade etsem o fiyata alacağım tek monitör AOC C27G1. ne yapacağım bilmiyorum.

Selahattin Yılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Değişimle gelen yeni monitörde de aynı sorun olursa iade edersin. Başka bir firmadan alırsın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Seçtiğiniz monitör serisi gayet iyi performansa sahip bir grubudur. Diğer seçtiğiniz AOC C27G1 ürünü 9.5ms Input Lag değerine sahip bu çok çok fazla bir değer bir oyuncu için. Onun yerine AOC 24G2U yada 27G2U alabilirsiniz. Bu ürünler 4ms Input Lag gecikmesine sahip çok çok daha avantajlı bir ürün ve IPS panel daha az sorun demek. İster iade edin elinizdeki TUF ürünü ama dediğim gibi AOC önerilerimden Hz avantajı olarak performanslı bir monitördür çok iyi performansa sahip diyebilirim ama ölü piksel olayını bilemem ister para iadesi alın dediğim ürünlere yönelim karar size ait.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri