Asus P5G41T-M Lx Ana Kart

Bluewon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle SA benim sisteme bi tane ekran kartı aldım (Rx 560 4gb) ve bu biraz darboğaz yapıyor.

Sistem özellikleri:
Xeon E5450 3.45 Ghz (overclocklu)
8 Gb Ram
600 Wat psu

İleri ki zamanlarda bu işlencime ne gibi bi problem çıkartır beni çok masrafa sokar mı?

Darboğaz:
gta 5 de %15 %20 civarı
Star wars jide fallen'da erkan kartı bazen yerlere çakılıyor darboğaz da kullanımı %0'a düşüyor
Bunun bana ileri ki zamanlarda bi sıkıntısı olurmu yeni işlemci alana kadar yada yükseltene kadar.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Darboğaz sadece FPS düşürür drop yapar. Donanımlara zarar vermez.

KS

Bluewon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Darboğaz sadece FPS düşürür drop yapar. Donanımlara zarar vermez.
Başka bi forumda bana işlemcimin ölebileceği söylendi bende size danışmak istedim bide bana bu ekran kartına önerebileceğiniz bi işlemci var mı ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sizdeki işlemci aslında gayet iyi. Ben o anakartın desteklediği daha iyi işlemci bilmiyorum.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Başka bi forumda bana işlemcimin ölebileceği söylendi bende size danışmak istedim bide bana bu ekran kartına önerebileceğiniz bi işlemci var mı ?
Darboğazda tam yük ve tam yüke yakın çalıştığından ölebilir demiş sanki söyleyen kişi :) Sıcaklıklar normalse bir sorun olmaz.

KS

Bluewon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Darboğazda tam yük ve tam yüke yakın çalıştığından ölebilir demiş sanki söyleyen kişi :) Sıcaklıklar normalse bir sorun olmaz.
İşlemcim 62 65 derecede çalışıyor ekran kartımı biraz zorladım 52 derecenin üstüne çıkmıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri