Yardım Asus Prime B650M-R Anakart Ile Apacer Panther Rgb 16 GB Modeli Uyumluluğu

eto28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yeni bir kasa topluyorum bilgisayar parçaları konusunda tecrübe ve bilgim çok yok, Taner abiyi izleyerek bazı parça seçimlerini yaptım fakat sadece RAM’i daha uygun fiyata bulduğum için farklı bir yerden aldım.

Asus Prime B650M-R Anakart ile Apacer Panther RGB 16 GB 6000Mhz modeli uyumlu mudur ? RAM linkini bırakıyorum.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Yeni bir kasa topluyorum bilgisayar parçaları konusunda tecrübe ve bilgim çok yok, Taner abiyi izleyerek bazı parça seçimlerini yaptım fakat sadece RAM’i daha uygun fiyata bulduğum için farklı bir yerden aldım.

Asus Prime B650M-R Anakart ile Apacer Panther RGB 16 GB 6000Mhz modeli uyumlu mudur ? RAM linkini bırakıyorum.

Hocam uyumludur ama çok pahalı;
Bu ram 6k civarıydı kasım ayında biraz beklerseniz 7k civarı görebilir.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Bellek destek listesinde ; Oloy, asgard gibi bilinmeyen Ramler destekleniyor. Apacer hayli hayli çalışır merak etmeyin.

KS

eto28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam bilgi için teşekkürler önceki gün 6k civarı bir fiyata satın aldım aynı satıcı fiyatı güncellemiş burdan aldığım için bu linki koymak zorunda kaldım öneri için de ayrı teşekkürler iyi forumlar.

Bellek destek listesinde ; Oloy, asgard gibi bilinmeyen Ramler destekleniyor. Apacer hayli hayli çalışır merak etmeyin.
Teşekkürler 👍🏼

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri