Paylaşıldı mı bilmiyorum ama piyasada en düşük fiyatta işine yarayan kullansın akakçe bir üst satıcı 4.599TL
akakçe 6500xt
akakçe 6500xt
Akakçe den baktım üstte onun da linki var 4.599 amazon da satılıyor bunun aynısı'' Asus Radeon DUAL-RX6500XT '' En yüksek fiyatı 5.600 TL Başka site fiyatların'da..
Aynen onu bende gördüm de ne yapacağız sonumuz hiç iyi değil kardeşim be iyicene para birimimiz değersiz hale geldi zam üstüne zam oluyor..Akakçe den baktım üstte onun da linki var 4.599 amazon da satılıyor bunun aynısı![]()
Serbest piyasa adı altında kimseye karışılmadığı için bu durumda bir de 11.11 kampanyasına kadar fiyatları biraz daha çıkarıp sonra bugün burada yazılan fiyatlara yakın indirim yaptık diye satacaklar artık bu sistemi herkesin bilmesi gerekiyor. 11.11 bittikten sonra yeni ekran kartları piyasa derken ocağa yakın hafta dolarda çok büyük oynama olmazsa kartlar daha da ucuzlar diyorum .Aynen onu bende gördüm de ne yapacağız sonumuz hiç iyi değil kardeşim be iyicene para birimimiz değersiz hale geldi zam üstüne zam oluyor..
Bu da zor gibi gözükür bence..Serbest piyasa adı altında kimseye karışılmadığı için bu durumda bir de 11.11 kampanyasına kadar fiyatları biraz daha çıkarıp sonra bugün burada yazılan fiyatlara yakın indirim yaptık diye satacaklar artık bu sistemi herkesin bilmesi gerekiyor. 11.11 bittikten sonra yeni ekran kartları piyasa derken ocağa yakın hafta dolarda çok büyük oynama olmazsa kartlar daha da ucuzlar diyorum .