Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 2300 ₺ fiyatı var. Kullanan var mı? Önerir misiniz?
Hocam bir arkadaş incelemesinde mikrofon kalitesinden çok şikayetçi olduğunu söylemişti alternatiflere bakın derim.Bu kulaklığı almayı düşünüyorum 2300 ₺ fiyatı var. Kullanan var mı? Önerir misiniz?
ModArt PC kanalında artısı ve eksisi ile birlik de dile getiriyor hocam bir bak derim videoyaBu kulaklığı almayı düşünüyorum 2300 ₺ fiyatı var. Kullanan var mı? Önerir misiniz?
önerilere açıksan kendim arctis 5 kullanıyorum çok memnunum sonar yazılımı ile daha gelişmiş bir deneyimi var eski nesil o dersende nova 3 var
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
hayırlı olsun güle güle kullan üzmez seni sonar ayarlarını yapmayı ihmal etme
Kanka Steelseries Arctis 5 2019 Edition aldım beyaz
Uygulamasını indirdim, sonar ayarlarını yapmaya çalıştım ama sonar açınca karşı tarafın sesi bana gelmedi. Ayarlamayı biliyorsan tarif edersen çok sevinirim hocamhayırlı olsun güle güle kullan üzmez seni sonar ayarlarını yapmayı ihmal etme