Asus Rog Mouse Sorun(Yardim)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
HAHAHAHAHAH "Evet, asus kalitesi..." asus alamayınca olur gibi
Tabi efenim. İstesem her birini alırım kardeşim ama enayi değilim ne yapayim. Asusun önerdiğin modeli var önermediğim modeli var.

Neden alınır açıklar mısın? Çünkü AsUs

Bir de öneri yapmışım sana, bazen cidden hak etmiyor insanlar.

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tabi efenim. İstesem her birini alırım kardeşim ama enayi değilim ne yapayim. Asusun önerdiğin modeli var önermediğim modeli var.

Neden alınır açıklar mısın? Çünkü AsUs

Bir de öneri yapmışım sana, bazen cidden hak etmiyor insanlar.

sizin bir şey hakkında iyi ya da kötü yorum yapabilmeniz için o her ne ise uzun süre detaylıca kullanıp incelemeniz eksi ya da artılarını not etmeniz gerekir yoksa o şey üzerinde yaptığınız yorumlar yanlış olur ki bu sadece o şey ile sınırlı değil aynı fiyat bandındaki rakip ürünleri de aynı şekilde kullanmanız gerekir bunların neticesinde yaptığınız yorumlar bile belki %60 doğru kalır ben yorum yapmayın demiyorum en azından yaptığınız yorumların ne kadar doğru olup olmadığını içinizde tartışıp öyle yazın ve en azından soru soran arkadaşa da bunu belirtin

Neden alınır açıklar mısın demişsin ben alınır ya da alınmaz demedim

Bir de öneri yapmışsın bana teşekkür ederim <3

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
sizin bir şey hakkında iyi ya da kötü yorum yapabilmeniz için o her ne ise uzun süre detaylıca kullanıp incelemeniz eksi ya da artılarını not etmeniz gerekir yoksa o şey üzerinde yaptığınız yorumlar yanlış olur ki bu sadece o şey ile sınırlı değil aynı fiyat bandındaki rakip ürünleri de aynı şekilde kullanmanız gerekir bunların neticesinde yaptığınız yorumlar bile belki %60 doğru kalır ben yorum yapmayın demiyorum en azından yaptığınız yorumların ne kadar doğru olup olmadığını içinizde tartışıp öyle yazın ve en azından soru soran arkadaşa da bunu belirtin

Neden alınır açıklar mısın demişsin ben alınır ya da alınmaz demedim

Bir de öneri yapmışsın bana teşekkür ederim <3
Hocam şimdi rtx 3050 kim denemiştir? Ama herkes alınmaz der değil mi?

Benim asusun önerdiğim ürünü var önermediğim ürünü var, sırf asus diye bir ürün kaliteli olmaz.

Omron switch, aşırı ağır, 3335 sensör ve 1900 tl. 1400 olsa evet alınabilirdi

300 olayı ise kablolusu için

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam şimdi rtx 3050 kim denemiştir? Ama herkes alınmaz der değil mi?

Benim asusun önerdiğim ürünü var önermediğim ürünü var, sırf asus diye bir ürün kaliteli olmaz.
"Hocam şimdi rtx 3050 kim denemiştir? Ama herkes alınmaz der değil mi?" belki ben denemişimdir belki bunu okuyan biri denemiştir ve belki ben alınır derim belki bunu okuyan bunu deneyen ya da bunu okuyup bunu denemeyen ya da bunu okuyup yanlış deneyen ya da bunu okumayıp duyup denemeyen ya da bunu okmayıp duyup deneyen vs vs vs daha da uzatayım mı greewe

kendi yorumunu katıyorsun şu anda 3050 piyasa uzun süredir satan bir kart yani bu ne demek bu kart alınıyor demek önerenide olur önermeyenide

" Benim asusun önerdiğim ürünü var önermediğim ürünü var, sırf asus diye bir ürün kaliteli olmaz. "
" Asusun önerdiğin modeli var önermediğim modeli var. "

bu kurduğun iki cümle ile benim sana ilk başta çıkıştığım cümle çelişiyor

"Evet, asus kalitesi..."

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
"Hocam şimdi rtx 3050 kim denemiştir? Ama herkes alınmaz der değil mi?" belki ben denemişimdir belki bunu okuyan biri denemiştir ve belki ben alınır derim belki bunu okuyan bunu deneyen ya da bunu okuyup bunu denemeyen ya da bunu okuyup yanlış deneyen ya da bunu okumayıp duyup denemeyen ya da bunu okmayıp duyup deneyen vs vs vs daha da uzatayım mı greewe

kendi yorumunu katıyorsun şu anda 3050 piyasa uzun süredir satan bir kart yani bu ne demek bu kart alınıyor demek önerenide olur önermeyenide

" Benim asusun önerdiğim ürünü var önermediğim ürünü var, sırf asus diye bir ürün kaliteli olmaz. "
" Asusun önerdiğin modeli var önermediğim modeli var. "

bu kurduğun iki cümle ile benim sana ilk başta çıkıştığım cümle çelişiyor

"Evet, asus kalitesi..."
Hayır çelişmiyor. Ben burada asus diye bir ürün iyi olmaz diyorum

Ayrıca 3050 örneğime saçma sapan bir cevap vermişsin. Şu devirde kimse piyasada ki tüm kartları alıp deneyemez değil mi? 3050 performansı ortada ve kötü bir model. Bunu görmek için alıp denemek gerekmiyor

Ayrıca bana asus alıcak parası yok demişsin? Bu ne kadar etik bana bunu açıklar mısın?Böyle bir kanıya nasıl ulaştın?

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hayır çelişmiyor. Ben burada asus diye bir ürün iyi olmaz diyorum

Ayrıca 3050 örneğime saçma sapan bir cevap vermişsin. Şu devirde kimse piyasada ki tüm kartları alıp deneyemez değil mi? 3050 performansı ortada ve kötü bir model. Bunu görmek için alıp denemek gerekmiyor
" Hayır çelişmiyor. Ben burada asus diye bir ürün iyi olmaz diyorum " hayır siz ilk başta belirttiğim gibi "Evet, asus kalitesi..." cümleniz ile bütün asus u küçük düşürüyorsunuz

" Ayrıca 3050 örneğime saçma sapan bir cevap vermişsin. Şu devirde kimse piyasada ki tüm kartları alıp deneyemez değil mi? 3050 performansı ortada ve kötü bir model. Bunu görmek için alıp denemek gerekmiyor " o iş öyle olmuyor 3050 yerine x bir modelden konuşalım x modelinin karşısında y modeli olsun performans testinde iki kartında 30dk da verdiği performans aynı olsun ve x modeli y modeline göre %10 daha pahalı olsun siz burada direk y modelini alın diyorsunuz kimse x modelinin neden % 10 daha pahalı olduğu ile alakalı bir soru sormuyor acaba neden x modeli %10 daha pahalı buna verilebilecek cevapların sayısı çok fazla sen orada adamın sana belki 10 dk da anlattıkları ile bilgi sahibi oluyorsun aynı şekilde o adam da 10 dk öğrendiği kadar bilgi sahibi ama kimse 1 ay sonra ne olacağını düşünmüyor azıcık kafa yorarsan kendine çok sebebep bulabilirsin neden x modelinin %10 daha pahalı olduğu ile alakalı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Evet yine bir marka fan boyu. Kardeşim ben burada darmoshark m3 mü öneriyorum lamzu mu? Lamzuyu gelip bana kötülüyceksin kalitesiz diyeceksin bende tamam deyip geçiceğim. Bu arada bilmiyorsan tenz’de lamzu kullandı :)
" Hayır çelişmiyor. Ben burada asus diye bir ürün iyi olmaz diyorum " hayır siz ilk başta belirttiğim gibi "Evet, asus kalitesi..." cümleniz ile bütün asus u küçük düşürüyorsunuz

" Ayrıca 3050 örneğime saçma sapan bir cevap vermişsin. Şu devirde kimse piyasada ki tüm kartları alıp deneyemez değil mi? 3050 performansı ortada ve kötü bir model. Bunu görmek için alıp denemek gerekmiyor " o iş öyle olmuyor 3050 yerine x bir modelden konuşalım x modelinin karşısında y modeli olsun performans testinde iki kartında 30dk da verdiği performans aynı olsun ve x modeli y modeline göre %10 daha pahalı olsun siz burada direk y modelini alın diyorsunuz kimse x modelinin neden % 10 daha pahalı olduğu ile alakalı bir soru sormuyor acaba neden x modeli %10 daha pahalı buna verilebilecek cevapların sayısı çok fazla sen orada adamın sana belki 10 dk da anlattıkları ile bilgi sahibi oluyorsun aynı şekilde o adam da 10 dk öğrendiği kadar bilgi sahibi ama kimse 1 ay sonra ne olacağını düşünmüyor azıcık kafa yorarsan kendine çok sebebep bulabilirsin neden x modelinin %10 daha pahalı olduğu ile alakalı

Bak kardeşim asus yazınca güveniyorsun ama o işler öyle değil. Omron switch double clicklerin babasıdır, 3335 sensör 1300-1400 lira bandında satılan bir sensördür. Gelip burada neden %10 daha pahalı düşünmüyorsun demişsinde mantıklı bir açıklaması yok. Ona bakarsak darmoshark m3’de aynı donanımda lamzuda ama ben darmoshark m3 öneriyor muyum? Darmoshark m3 lamzunun yarı fiyatı üstüne

Daha neye dikkat ediceğini bilmiyorsun ne diyeyim.

Böyle millete sallıyarak devam et, git bak asus rog falchion var onu al yanına gladius 2 çek bide delta kulaklık al kalite koksun odan.

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Evet yine bir marka fan boyu. Kardeşim ben burada darmoshark m3 mü öneriyorum lamzu mu? Lamzuyu gelip bana kötülüyceksin kalitesiz diyeceksin bende tamam deyip geçiceğim. Bu arada bilmiyorsan tenz’de lamzu kullandı :)
evet greewe kardeşim fan boy herhalde fanatik erkek anlamında ilk önce buna geleyim marka belirtmemek için x ve y terimlerini kullandım fakat x ve y adlı 2 üretici var ise kusura bakma o zaman sen x ve y yi kafanda ğ ve ç ile değiştir

tenz kim bilmiyorum o var ee birde lamzu darmoshark ne abi bunlar çizgifilm karakteri mi

ben kimseyi kötülemedim kalitesiz demedim sana da tamam diyip geç demedim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
evet greewe kardeşim fan boy herhalde fanatik erkek anlamında ilk önce buna geleyim marka belirtmemek için x ve y terimlerini kullandım fakat x ve y adlı 2 üretici var ise kusura bakma o zaman sen x ve y yi kafanda ğ ve ç ile değiştir

tenz kim bilmiyorum o var ee birde lamzu darmoshark ne abi bunlar çizgifilm karakteri mi

ben kimseyi kötülemedim kalitesiz demedim sana da tamam diyip geç demedim
Lamzu şu an en iyi diyebileceğimiz mouseleri üreten firma.

Tenz ise dünyada ki en iyi sayabileceğimiz valorant oyuncusu.

Darmoshark m3 ise 1100 liraya üst donanımıyla dikkat çeken ama çok kırılgan bir malzemeden üretilmiş bir mouse

Ben burada kalitesiz ürün önermiyorum. Ya impact 2 alır double clickle uğraşırsın yada adam akıllı xm2we alır rahatına bakarsın

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Lamzu şu an en iyi diyebileceğimiz mouseleri üreten firma.

Tenz ise dünyada ki en iyi sayabileceğimiz valorant oyuncusu.

Darmoshark m3 ise 1100 liraya üst donanımıyla dikkat çeken ama çok kırılgan bir malzemeden üretilmiş bir mouse

Ben burada kalitesiz ürün önermiyorum. Ya impact 2 alır double clickle uğraşırsın yada adam akıllı xm2we alır rahatına bakarsın
sana daha demin neye iyi neye kötü diyip diyemeyeciğin ile alakalı çok kısa nesnel bir yazı paylaştım ve şu anda bana kurduğun cümleler hayal kırıklığı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
sana daha demin neye iyi neye kötü diyip diyemeyeciğin ile alakalı nesnel bir yazı paylaştım ve şu anda bana kurduğun cümleler hayal kırıklığı
Ahahahahah
Ya kardeşim kullandığı plastik türüne mcu’suna kadar mı anlatayim?
Lamzu şu an en iyi sensörlerden birine sahip stok skatezleri aşırı başarılı switchleri kaliteli herhangi bir mouse clicklerinde sallanma sorunu olmayan(bazen çok ufak olabilir) bir modeldir

M3 ise plastik kalitesi berbat ama sensörü switchleri iyi bir üründür. M3 çok kırılgan olduğu için önermiyorum

Aynı özelliklerde m3 1100 tl lamzu 2300 tl

Ben burada fiyat farkını sorgulamıyorum evet.

Bak daha önce klavye önerisi istemişsin detaylıca açıklamışım. Madem bana güvenmiyorsun bu kadar neden önerimi istedin?

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ahahahahah
Ya kardeşim kullandığı plastik türüne mcu’suna kadar mı anlatayim?
Lamzu şu an en iyi sensörlerden birine sahip stok skatezleri aşırı başarılı switchleri kaliteli herhangi bir mouse clicklerinde sallanma sorunu olmayan(bazen çok ufak olabilir) bir modeldir

M3 ise plastik kalitesi berbat ama sensörü switchleri iyi bir üründür. M3 çok kırılgan olduğu için önermiyorum

Aynı özelliklerde m3 1100 tl lamzu 2300 tl

Ben burada fiyat farkını sorgulamıyorum evet.

Bak daha önce klavye önerisi istemişsin detaylıca açıklamışım. Madem bana güvenmiyorsun bu kadar neden önerimi istedin?
yukarıda kendi içinde bir çatışma yaşadın herhalde neyse en altta ise " Bak daha önce klavye önerisi istemişsin detaylıca açıklamışım. Madem bana güvenmiyorsun bu kadar neden önerimi istedin? " soruna ise sadece elimde olan seçenekleri değerlendiriyordum ve en azından 3 5 bilen birine bir şeyler sordum ve bunu farkındaydım fakat bunu farkında olmayan arkadaşlar var ben onlar için yazdım bu yazıları zaten tabi birde sende daha dikkatli ol diye ama işte ne demiş greewe " bazen cidden hak etmiyor insanlar. "

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
yukarıda kendi içinde bir çatışma yaşadın herhalde neyse en altta ise " Bak daha önce klavye önerisi istemişsin detaylıca açıklamışım. Madem bana güvenmiyorsun bu kadar neden önerimi istedin? " soruna ise sadece elimde olan seçenekleri değerlendiriyordum ve en azından 3 5 bilen birine bir şeyler sordum ve bunu farkındaydım fakat bunu farkında olmayan arkadaşlar var ben onlar için yazdım bu yazıları zaten tabi birde sende daha dikkatli ol diye ama işte ne demiş greewe " bazen cidden hak etmiyor insanlar. "
Ya bak cidden delirecem bana ilk mesajında param yok diye dalga geçmemiş miydin?

Hayır neden alınır bir açıklama yok, ama gelip burada bana karşı çıkıyorsun. Neden karşı çıkıyorsun daha açıklaman yok

En başta gelip burada kurduğun cümleye bak.
3-5 bilen birine demişsin felan felan

Benim bilmediğimi iddia ediyorsun kısaca çünkü asusun bir ürününü kötüledim woaaaw aaa asusa kötü dedi

Bunu git diğer forumlarda yap kimse sana cevap bile vermez muhattapın olmaz ben sana yinede anlatıyorum.

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ya bak cidden delirecem bana ilk mesajında param yok diye dalga geçmemiş miydin?

Hayır neden alınır bir açıklama yok, ama gelip burada bana karşı çıkıyorsun. Neden karşı çıkıyorsun daha açıklaman yok

Benim bilmediğimi iddia ediyorsun kısaca çünkü asusun bir ürününü kötüledim woaaaw aaa asusa kötü dedi

Bunu git diğer forumlarda yap kimse sana cevap bile vermez muhattapın olmaz ben sana yinede anlatıyorum.
güzel kardeşim ilk yazdığım aslında benim sana vereceğim ilk ve son cevap olurdu fakat bak saat 12:37 olmuş vaktim çok işim yok atış dur sabaha kadar HAAHAAHH

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
güzel kardeşim ilk yazdığım aslında benim sana vereceğim ilk ve son cevap olurdu fakat bak saat 12:37 olmuş vaktim çok işim yok atış dur sabaha kadar HAAHAAHH
Tamam. Sen millete fakir de

Git rog falchion al felan işte ya abs keycaps ama rog kalitesi felan yaa

Hadi yallah işine bak

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

diğer dediklerine gelicek olursak hepsinin cevabını bunun yukarısında ki cevaplarımda bulabilirsin

Tamam. Sen millete fakir de

Git rog falchion al felan işte ya abs keycaps ama rog kalitesi felan yaa

Hadi yallah işine bak
he bu arada şunu düşünyorum ama

ASUS ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
diğer dediklerine gelicek olursak hepsinin cevabını bunun yukarısında ki cevaplarımda bulabilirsin

he bu arada şunu düşünyorum ama
tamam düşün abs keycaps ama ne asusun kendi switchleriii

155 euro ile rog nx almak off ne kadar mantıklı :)

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
tamam düşün abs keycaps ama ne asusun kendi switchleriii

Euro bazında hava atmaya çalışmanda garip :D kimse şu an türk lirasıyla custom klavye yapmaz :)
g915 TKL white vardı birde ama onun tasarım hoşuma gitmedi asus ile alakası yok

euro falan demişsin amazon.com linki atmamın sebebi tr de kalvyenin olmaması

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
g915 TKL white vardı birde ama onun tasarım hoşuma gitmedi asus ile alakası yok

euro falan demişsin amazon.com linki atmamın sebebi tr de kalvyenin olmaması
Neyse hocam, üslübunuzu düzeltirseniz yardım ederim ama böyle konuşan birine cevap vermiyeceğim. İyi geceler.

Ayrıca amazon.com.tr üzerinden bakarsanızds ürünü görürsünüz :)

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Neyse hocam, üslübunuzu düzeltirseniz yardım ederim ama böyle konuşan birine cevap vermiyeceğim. İyi geceler.

evet hocam yallayıp işime bakıyorum dediğinz gibi görüşürüz merak etmeyin dünya küçük

birde son olarak amazon tr de nereden gördünüz linkini atarsanız sevinirm ben bulamadım da

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri