Evet edebilirsiniz.rx 6600 alıcaksam xfx tercih etmeliyim o zaman
Evet edebilirsiniz.rx 6600 alıcaksam xfx tercih etmeliyim o zaman
teşekkürlerEvet edebilirsiniz.
Estağfurullah, hiç sorun değil.@@Vaixun. konusundan çıktık biraz kusura bakma hocam.
Geldiğinde direkt testlere sokun hocam. Zorlandığında genelde CW sesi daha çok ortaya çıkar. Benzer sorun oluşursa MSİ alırsınız.Estağfurullah, hiç sorun değil.
Geri dönüş yapmak istedim. Amazon üzerinden satıcısının Amazon olduğu bir ROG 3080 aldım. Kargonun ulaşmasını bekliyorum. Anormal bir durum olduğunda direkt iade oluşturacağım.
Aynen öyle yapacağım, normal piyasadan biraz pahalıya aldım ancak koşulsuz iade hakkı için değeceğini düşünüyorum. Sinerjı, Hepsiburada gibi satıcılarda şu anda fiyat daha uygun.Geldiğinde direkt testlere sokun hocam. Zorlandığında genelde CW sesi daha çok ortaya çıkar. Benzer sorun oluşursa MSİ alırsınız.
yine mi cw hocam allahhhGüncelleme: Kart elime bugün ulaştı, maşallah cırcır böceğini aratmıyor. Ses öyle kasanın veya hoparlörün maskeleyebileceği düzeyde de değil, absürt bir ses. Görüntüsüne ve malzeme kalitesine diyecek kesinlikle yok, çok şık ve sağlam orası ayrı.
Bile bile lades oldum kısaca. Zaten Amazon üzerinden almıştım, iade edeceğim. Kısaca başlıktaki soruyu yanıtlayım, alınmaz.![]()
Hocam sadece cw değil, yüksek rpm'lerde yüksek sıcaklık sorunu da var. %85 (2400RPM) fan kullanımında 76 derece kart. Uzun kullanımda daha da artar. En azından soğutma performansını bu kadar kötü beklemiyordum.yine mi cw hocam allahhh