Asus Rog RTX 3090Ti Lc Alınır Mı?

Alierog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sıvı soğutmalı olarak ssyışan 3090ti alınır mı? Donanım hakkında bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum ve şimdiden çok teşekkür ederim..

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,454
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sıvı soğutmalı olarak ssyışan 3090ti alınır mı? Donanım hakkında bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum ve şimdiden çok teşekkür ederim..
Ekran kartlarında sıvı soğutma pek önerilmiyor normal ROG almak sanki daha iyi olur
Başka bir alternatif de 4080 almak

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
hocam 3080 ti üstü artık alınmaz bence 3000 serisinde 4000 serisi var bütçe belirtirseniz ekrankartı için yardım edelim ve sıvı soğutma ekran kartlarında önerilen bişey deil

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
sıvı sogutmalı almanızı önermem ve 4090 yerine 4080 hatta 4070 ti alırsanız daha iyi

KS

Alierog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam 3080 ti üstü artık alınmaz bence 3000 serisinde 4000 serisi var bütçe belirtirseniz ekrankartı için yardım edelim ve sıvı soğutma ekran kartlarında önerilen bişey deil
Hocam şöyle diyim nakit zaten yok k.k ile ayarlayıp alacağım bahsettiğim ekran kartı için sahibi 21k fiyat verdi ve kutusunda duruyor resimlerini paylaştı bende biraz beklemesini söyledim çünkü netleştiremedim tam çünkü bilgi sahibi olmadan almak istemiyorum ürünü..

sıvı sogutmalı almanızı önermem ve 4090 yerine 4080 hatta 4070 ti alırsanız daha iyi
👍

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,454
VRAM senin için önemli değilse 0 bunu al çok başarılı bir ürün

3090 Tİ ile aşağı yukarı DLSS olmadan performansları aynı diyebiliriz. Hem 4070 Tİ daha az güç tüketiyor hem de DLSS 3 teknolojisi mevcut

KS

Alierog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
VRAM senin için önemli değilse 0 bunu al çok başarılı bir ürün
Sistemim komple rog bileşenlerinden oluşuyor o yüzden başka parça eklemek istemiyorum.. Mevcut da rog 1080ti ekran kartım var RDR2 de ultra ayarda 55fps altına inmiyor aslında işimi de görüyor sadece güncel teknolojiden geri kalmamak için değiştirmeyi düşünüyorum eğer gerek yok dlss, rtx o kadar önem verilecek şeyler derseniz bu şekilde kullanmaya devam edicem zaten memnunum bile..

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,454
Sistemim komple rog bileşenlerinden oluşuyor o yüzden başka parça eklemek istemiyorum.. Mevcut da rog 1080ti ekran kartım var RDR2 de ultra ayarda 55fps altına inmiyor aslında işimi de görüyor sadece güncel teknolojiden geri kalmamak için değiştirmeyi düşünüyorum eğer gerek yok dlss, rtx o kadar önem verilecek şeyler derseniz bu şekilde kullanmaya devam edicem zaten memnunum bile..
DLSS uzun vade kullanımda önemli. Açıkcası kart yetiyorsa değiştirme ama değiştireceksen de 3000 serisine değil 4000 serisine yükselt. Şimdi 3090 ti alman demek sana ekstradan PSU masrafı demek. Bu arada attığım Palit GameRock aynı Asus da Rog nasıl zirve seri ise Palitde de zirve seridir seni üzmez.

KS

Alierog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
DLSS uzun vade kullanımda önemli. Açıkcası kart yetiyorsa değiştirme ama değiştireceksen de 3000 serisine değil 4000 serisine yükselt. Şimdi 3090 ti alman demek sana ekstradan PSU masrafı demek. Bu arada attığım Palit GameRock aynı Asus da Rog nasıl zirve seri ise Palitde de zirve seridir seni üzmez.
850watt güç kaynağım var.. Biraz daha bekleyip belki nakit ayarlarsam 4090 bakarım o zaman malum güç kaynağını da yükseltmek gerekecek o zaman

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,454
850watt güç kaynağım var.. Biraz daha bekleyip belki nakit ayarlarsam 4090 bakarım o zaman malum güç kaynağını da yükseltmek gerekecek o zaman
İstersen 4080 da alınabilir. Şuan GameRock 29.999TL hem PSU da yükseltmene gerek kalmaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri