Yardım Asus Rog Ryuo Iv Slc 360 Argb

yalcin35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
9950x3d
Ekran Kartı
Rtx 5070ti
Yakın zamanda ASUS ROG RYUO IV SLC 360 ARGB aldım info hub üzerinden lcd paneli fan hızlarını fln ayarlayabiliyorum ama fanlarin argb sini ne infohub nede Armoury create üzerinden ayarlayabiliyorum armoury createde aura sync de sivi soğutma gözükmüyor sizce sorun nedir

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
577
Yakın zamanda ASUS ROG RYUO IV SLC 360 ARGB aldım info hub üzerinden lcd paneli fan hızlarını fln ayarlayabiliyorum ama fanlarin argb sini ne infohub nede Armoury create üzerinden ayarlayabiliyorum armoury createde aura sync de sivi soğutma gözükmüyor sizce sorun nedir
Armoury Crate proğramını kaldırın, asusun kendi sitesinden tekrar indirip kurulum yapın. Kurulum yapıldıktan sonra Armoury Crate üzerinde kısım kısım hangi bölmede güncelleme varsa kontrol edip güncellemeleri yapın. Güncellemeleri yaptıktan sonra Aura sync kısmında aygıtları eşitle kısmını kontrol edin. Bios ve çipset güncel olsun. Asus driverhub üzerinden de güncellemeleri kontrol edin.

Ekran görüntüsü 2026-04-21 135338.png
Ekran görüntüsü 2026-04-21 135558.png

KS

yalcin35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Armoury Crate proğramını kaldırın, asusun kendi sitesinden tekrar indirip kurulum yapın. Kurulum yapıldıktan sonra Armoury Crate üzerinde kısım kısım hangi bölmede güncelleme varsa kontrol edip güncellemeleri yapın. Güncellemeleri yaptıktan sonra Aura sync kısmında aygıtları eşitle kısmını kontrol edin. Bios ve çipset güncel olsun. Asus driverhub üzerinden de güncellemeleri kontrol edin.

Ekli dosyayı görüntüle 46533Ekli dosyayı görüntüle 46534
Dediklerini yaptım ama yine olmadı soğutucunun kablosunu yanlış yere takmış olabilirmiyim,soğutucunun rgb leri ve lcd paneli çalışıyor lcd paneli kontrol edebiliyorum ama sadece fanlarin rgb sini ayarlayamiyorum

.

17767804000984454634656510246916.jpg

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
577
Dediklerini yaptım ama yine olmadı soğutucunun kablosunu yanlış yere takmış olabilirmiyim,soğutucunun rgb leri ve lcd paneli çalışıyor lcd paneli kontrol edebiliyorum ama sadece fanlarin rgb sini ayarlayamiyorum

.

Ekli dosyayı görüntüle 46537
Bu menüden tümünü seçip Rgb renk depiştirmeyi denediniz mi ?

Anakartın tam olarak modeli nedir ve fan kontrolcü varmı sistemde ?

KS

yalcin35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Anakartın tam olarak modeli nedir ve fan kontrolcü varmı sistemde ?
Tümünü seçtiğimde sadece ramleri değiştiriyor

Lian li fanlar için bir kontrolcu var kasada

Gigabyte aorus pro x870e x3d

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
577
Gigabyte anakart ile tam uymlu çalışacağını sanmıyorum armoury cratenin. SignalRGB proğramını kurup deneyin rgb renk değişim konusunu. Bu proğram değiştirirse sorun armoury de demektir.

KS

yalcin35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Gigabyte anakart ile tam uymlu çalışacağını sanmıyorum armoury cratenin. SignalRGB proğramını kurup deneyin rgb renk değişim konusunu. Bu proğram değiştirirse sorun armoury de demektir.
Sorun armoury deymiş evet teşekkür ederim yardımın için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri