ASUS Rog Strix 1060 / 580

Furkan Can Koçoğlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi Günler Pc Hocası Forumu Bunda Yaklaşık 1 2 Ay önce Pc Toplamaya Karar Verdiğimde Asus Rog Strix Gtx 1060 koyacaktımm ama suan ekran kartlarının stok sorunu çok fazla oldugu için 1300 tl lik ekran kartı stok olan yerlerde 2 milyara dayanmış her neyse stoklar felan normal döndüğünde ....

Asus Rog Strix Gtx 1060 mı 6 gb 192 Bit

Asus Rog Strix Rx 580 mi 8 gb 256 bit

Gtx in çekirdek ve bellek hızı daha fazla yalnız hangisi daha fps verir bildiğim kadarıyla 1060 ?

yardımcı olursanız sevinirim 

Teşekkürler...

KS

Furkan Can Koçoğlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dimi Rx 580 8 gb 256 bit 1060 in 6 gb yeter zaten oynicam 4 tane oyun pugb owervatch cs lol yeter bence bellek hızı ve cekirdek hızı daha önemli sanırım performansı daha iyi daha fazla fps sonuc olarak 1060 dimi :D

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Furkan Can Koçoğlu' Alıntı:
onur.firatt' Alıntı:
Aynen FPS kısmında 1060 biraz daha önde.

son yorum söyleyen adamın bilgisi hakkında ne düşünüyorsun bro ::D fikrin önemli :D

Evet yeni çıkmış bir kart fakat bu performans da öne geçeceği anlamına gelmez saten 1060 da çok eski bir kart değil AMD piyasada tekrardan adını bu kartlar ile duyurmaya başladı bu yüzden kartlar daha tam optimize değil yeni bir atılım yaptılar bir nevi. Nvidia ise yılların verdiği tecrübe ile eski kartının yenisini çıkardı. Çıkış süreleri ise 580 2 aylık bir kart 1060 ise 12 aylık bir kart.

KS

Furkan Can Koçoğlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
son yorum söyleyen adamın bilgisi hakkında ne düşünüyorsun bro ::D fikrin önemli :D

Evet yeni çıkmış bir kart fakat bu performans da öne geçeceği anlamına gelmez saten 1060 da çok eski bir kart değil AMD piyasada tekrardan adını bu kartlar ile duyurmaya başladı bu yüzden kartlar daha tam optimize değil yeni bir atılım yaptılar bir nevi. Nvidia ise yılların verdiği tecrübe ile eski kartının yenisini çıkardı. Çıkış süreleri ise 580 2 aylık bir kart 1060 ise 12 aylık bir kart.

bro kanka konuşman o kadar iyiki senin yorumlarını okuyunca direk senin verdiğin fikirlere %100 dogru gözüyle bakıp senın verdiğin bilgi ile fikrimi değiştiriyorum ::D eyvallah sagolasın gene cok dogru dedin :D 

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:

bro kanka konuşman o kadar iyiki senin yorumlarını okuyunca direk senin verdiğin fikirlere %100 dogru gözüyle bakıp senın verdiğin bilgi ile fikrimi değiştiriyorum ::D eyvallah sagolasın gene cok dogru dedin :D 

Elimizden geldiğince siz değerli takipçilerimize faydalı bilgi sunmaktayız yazıyı kalın yazmasaydın iyi olurdu knk düzeltildi :)

silinik55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bak ben rx 470 ile 1060 3 gb arasında kaldıydım sıkıntılarımı buraya yazsam vakit yetmez rx 470 tercih ettim kardeş valla nvidia tercih etmediğime köpekler gibi pişman oldum 6 ayda 4 sefer falan cihazı aldığım yere ganratiye yolladım 2 kere kart değiştirdiler en sonunda dayanamadım doa raporu çıkarttırdım iademi isteyip gtx 1060 3 gb alacağım inşallah yani demem o ki chipset farkı var nvidia tercih et

şuan kartsızım sen düşün far cry serisine başlayayım dedim far cry 3 ten başladım oyunun yarısına kadar dayanamadı ekran kartı belki benim şanssızlığım ama bence nvidia al bak 3000 tl sisteme verdim oyun oynayamıyorum şuanda karta iade çıkarttırdım en sonunda midem bulandı çok pişman oldum nvidia almadığıma

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri