Asus rog strix 750 w mı seasonic prime 1000 w goldmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soner Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocam anakartım asus rog strix x570 e
Ekran kartı asus rog strix rtx 2070 
8*2 ram 

Bu sisteme uyumlu iki güç kaynağı arasında kaldım
Asus rog strix 750 w Goldmu mı seasonic prime 1000 w goldmu indirim günleri yaklaştı yardımcı olursanız birini alacağım asus rog thor 850 e stoklarda bulamadım bulsam onu alacaktım alabileceğim bir yer varmı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU konusunda SEASONIC varsa seçeneklerde diğer markaları eleyin gitsin. Piyasanın en iyi en sağlam ve kaliteli üreticilerinden birisidir ve baş sıralarda gelir. 12 Yıl garantili entistüri standartları üzerinde bir ürün Prime Gold serisi. ASUS 10 yıl garantili. Birde ASUS, Corsair ve diğer pek çok marka SEASONIC , FPS gibi markalara yaptırır iç aksamı yani o PSU 'lar aslında bu firmaların eserleri ASUS vs. gibi firmalar sadece özelleştirmelerini kendileri yaparlar. SEASONIC Prime Gold serisinden yana kullanın tercihinizi.

KS

Soner Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim yanıtladığınız için. ASUS ROG Thor 850W Platinium modeli stokda bulunan bildiğiniz bir yer varmı varsa paylaşırmısınız bu modeli bulsam onu alacağım ama bulamadım.

KS

Soner Çakır

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamamdır sizi dinleyecem sağolun yani seasonic prime 1000 w gold

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SEASONIC firmasından asla pişman olmazsınız içiniz rahat olsun. Hayırlı olsun diyorum şimdiden.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri