Asus Rog Strix B550-A vs B550-F

Akuaryuess

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar,
İki ana karttan birini almayı düşünüyorum ama arada kaldım, beyaz renkli olduğu için B550-A daha çok hoşuma gitti. Özellik bakımından aralarında iyi olan hangisidir, çok farkları var mı? Bilenler yanıt verirse sevinirim.

Aerox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
56
Merhabalar,
İki ana karttan birini almayı düşünüyorum ama arada kaldım, beyaz renkli olduğu için B550-A daha çok hoşuma gitti. Özellik bakımından aralarında iyi olan hangisidir, çok farkları var mı? Bilenler yanıt verirse sevinirim.

Aralarında çok bir fark yok bence istediğinizi alabilirsiniz

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Çoğu özellikleri benzer, güzel ürünler. B550-A 5100MHz destekliyor, F modeli ise 4400MHz. Standart kullanım için iki ürün de yeterli. F modelde Bios Flashback özelliği var. Çok büyük bir özellik olmasa da iyi bir artı denebilir.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
F serisi A serisine göre daha iyi bir seri ama bu ikisi arasında çok fark yok. A parasına F satan firmalarda var bence onu değerlendirmelisin. Depopark zaten güvenilir bir firma sıkıntı olmaz.

KS

Akuaryuess

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
F serisi A serisine göre daha iyi bir seri ama bu ikisi arasında çok fark yok. A parasına F satan firmalarda var bence onu değerlendirmelisin. Depopark zaten güvenilir bir firma sıkıntı olmaz.

Bu firmayı ilk kez duydum ondan pek emin olamadım. Bir de 8 kasımda firmalarda indirim olacağını gördüm sanırım onu bekleyeceğim belki daha avantajlı şekilde alabilirim.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Bu firmayı ilk kez duydum ondan pek emin olamadım. Bir de 8 kasımda firmalarda indirim olacağını gördüm sanırım onu bekleyeceğim belki daha avantajlı şekilde alabilirim.
Rog serisi çok düşmez ama 3300 TL civarına düşebilir o zaman alırsın. A serisi çok satılıyor ve uygun oluyor genelde 2 hafta önce falan 2900 TL civarına satıldı. Böyle indirimleri bekleyebilirsin acelen yoksa. Satıldığı yerde Tebilon firması orasıda güvenilir. Depoparkta güvenilir sorun yok bu firmalarda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri