Asus Rog Strix , Gaming Laptop önerisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

İyi forumlar arkadaşlar. Ağırlıklı olarak oyun oynamak ve gündelik işler. Bu ürün ilgimi çekti fakat AMD işlemci olması biraz içime kurt düşürüyor. Sizin fikirleriniz, önerileriniz neler?

-Ayrıca ASUS’un Türkiye servisi nasıl, başımı ağrıtırlar mı?

-Bu PC dışında da öneri alabilirim. Bütçem 35k maksimum.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
İşlemcinin Amd olması neden içinize kurt düşürdü anlamadım. Şahsen ben olsam Amd seçmeye özen gösterirdim. Intel'in işlemcileri çok ısınıyor. Ya da benim aklımda öyle kalmış bilemiyorum.

35.000₺ bütçede diğer arkadaşlar benden daha iyi öneriler yapar. Fakat ben sizin modelinize yakın daha ucuz, Intel 11800H işlemcili, içerisinde 3070 olan bir laptop buldum. Aşağıya bırakıyorum linkini. Ram ve Disk yükseltme yapmanızı öneririm aldıktan sonra.

Msi Katana GF76 Laptop - 26.999₺

KS

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İşlemcinin Amd olması neden içinize kurt düşürdü anlamadım. Şahsen ben olsam Amd seçmeye özen gösterirdim. Intel'in işlemcileri çok ısınıyor. Ya da benim aklımda öyle kalmış bilemiyorum.

35.000₺ bütçede diğer arkadaşlar benden daha iyi öneriler yapar. Fakat ben sizin modelinize yakın daha ucuz, Intel 11800H işlemcili, içerisinde 3070 olan bir laptop buldum. Aşağıya bırakıyorum linkini. Ram ve Disk yükseltme yapmanızı öneririm aldıktan sonra.

Msi Katana GF76 Laptop - 26.999₺
Öneriniz için teşekkürler. Aldıktan sonra Ram Ekleme vs. uğraşmak istemiyorum, direkt olarak hazır alıp kullanmak istiyorum.
Benim attığım ürün hakkında fikriniz ne peki, fiyatına göre iyi mi sizce?

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Servis konusu geniş bir yelpazeye sahip olduğu için ayrı bir yorum daha atmak istedim. Eğer Amazon, Hepsiburada (satıcının da Hepsiburada olmak şartıyla, diğer satıcılar için garanti veremem. Aralarında ilgilenenler var ilgilenmeyenler var.) gibi satıcılardan alırsanız garanti konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Hakeza ben Sinerji'den bilgisayar topladım. 2 ay sonra bozuldu. Servise verdim. 1 ay sonra geri geldi ve işlemci, anakart değişti. Zorluk yaşadın mı diye sorarsanız, yaşamadım değil. İlk başta ekran kartı ıslak dediler. Biraz diş gösterince bir şey demediler. Burada satıcının rolü büyük yani. Onun haricinde Asus'un kendi servisinin çok problem yaratacağını sanmıyorum.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Öneriniz için teşekkürler. Aldıktan sonra Ram Ekleme vs. uğraşmak istemiyorum, direkt olarak hazır alıp kullanmak istiyorum.
Benim attığım ürün hakkında fikriniz ne peki, fiyatına göre iyi mi sizce?
Peki. Linkini bıraktığınız ürün gayet iyi. Ama çözünürlüğünün 1080p olmasını biraz garipsedim. Keşke 2K olsaydı. Yani ürünün fiyatı da 1080p fiyatı değil. 2k fiyatı.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Onun haricinde ekranı da IPS değil. daha düşük bütçelerdeki laptoplarda IPS ekran bulmak çok zor değil.

KS

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Onun haricinde ekranı da IPS değil. daha düşük bütçelerdeki laptoplarda IPS ekran bulmak çok zor değil.
Anladım, teşekkürler. Sizin attığınız linkte IPS ekranı var mı peki? Ayrıca MSI Türkiye Servisi Servispoint sanırım, işi düzgün yapmadıklarını ve müşteri tokatlamaya, sürekli müşteri memnuniyetsizliği yaşattığını okudum forumlarda. Bu konu hakkında fikriniz nedir? Ürün ilgimi çekti.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Size zaten dün öneriler yapılmıştı ve konunun açık kalmasını isteseydiniz açık kalırdı. Her şey tamamlandı başka sorum yok diye konuyu bitirmiştiniz. Tekrar aynı konuyu açmanız SPAM içerik gibi nitelendirilir. Lütfen bir daha ki sefere bu tarz detaylara dikkat edin.

Soruya gelirsek size dün Gigabyte ve bu başlıktaki ASUS ürünü önerdik çünkü bu 2 cihazda da 130W 3070 GPU birimi var. Ama önerilen 3070 MSI cihazda 85W 3070 GPU var. Arada kayda değer performans düşüşü var. Ben önermem o MSI ürünü. Monster ve Casper istemediğiniz belirtmiştiniz zaten o diğer konuda o yüzden o markalardan da öneri yapmıyorum. Yoksa Casper Excalibur G900.1180-BF80X-B Intel Core i7 11800H 16GB RAM 1TB SSD RTX3080 130W GPU + 15.6" FHD IPS - 33.999 TL bu makineyi önerirdim size.

KS

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Size zaten dün öneriler yapılmıştı ve konunun açık kalmasını isteseydiniz açık kalırdı. Her şey tamamlandı başka sorum yok diye konuyu bitirmiştiniz. Tekrar aynı konuyu açmanız SPAM içerik gibi nitelendirilir. Lütfen bir daha ki sefere bu tarz detaylara dikkat edin.

Soruya gelirsek size dün Gigabyte ve bu başlıktaki ASUS ürünü önerdik çünkü bu 2 cihazda da 130W 3070 GPU birimi var. Ama önerilen 3070 MSI cihazda 85W 3070 GPU var. Arada kayda değer performans düşüşü var. Ben önermem o MSI ürünü. Monster ve Casper istemediğiniz belirtmiştiniz zaten o diğer konuda o yüzden o markalardan da öneri yapmıyorum. Yoksa Casper Excalibur G900.1180-BF80X-B Intel Core i7 11800H 16GB RAM 1TB SSD RTX3080 130W GPU + 15.6" FHD IPS - 33.999 TL bu makineyi önerirdim size.
Uyarınız için teşekkürler, bir dahaki sefere dikkat edeceğim.

-Önerileriniz güzeldi fakat aklıma takılan sorun tamamen teknik servis ve uzun ömürlü olması. İnternette gördüğüm kadarıyla teknik servis çok önemli ve mağdur olmak istemiyorum.

-Gigabyte - Asus - Msi / bu markalar arasında teknik servisi iyi olan ve uzun ömürlü olan bir makina almak istiyorum. Casper ve Monsterın kalitesiz olduğunu okuduk genel olarak. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ASUS ve Gigabyte servis kalitelerini Laptop için bilmiyorum. 35K bütçelere kadar 100W üzeri 3070 barındıran başka makine bulamadım. ASUS ve Gigabyte ürünü var sadece. MSI cihazlarını kontrol ettim bu bütçede sadece 85W 3070 barındıran modeller var ki bu çok düşük 3070 için. HP var kaç Watt olduğunu yazmamış firma ve araştırdım bulamadım GPU gücünü bu yüzden önermedim.

KS

Lazor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anladım, çok teşekkürler tekrardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri