Asus Rog Strix Oled Gen2 Xg27Aqdmgr Mi Lg Ultragear 27Gx700A 27 Mı Hangisini Almalıyım

İsmet Akyıldız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Asus Rog Strix Oled Gen2 Xg27Aqdmgr - Lg Ultragea27r 27Gx700A​

merhaba arkadaşlar 25 30 bin gibi bir bütçem var bu iki monitörü beğendim ama ikisi arasında kararsızım sizce hangisini alayım

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
858
Asus Rog Strix Oled Gen2 Xg27Aqdmgr - Lg Ultragea27r 27Gx700A

Her iki marka ve model de OLED teknolojisi..

Avrupa, USA OLED monitör fiyatları düşme eğiliminde iken, burada artma eğiliminde...
Adamlar IPS panel fiyatlarına az bir ekleme ile OLED e geçebiliyorlar... 300 -350 dolara bulabiliyorlar...

Yaklaşık bu fiyat bandına yakın, şayet mutlaka belirttiklerim olmalı demiyor iseniz...?? Yine OLED olarak...
Dell Alienware AW2725D 27" 0.03 ms 2K Pivot 280 Hz OLED Oyuncu Monitörü
incelemenizi de tavsiye ederim...

Çoğu yerde blog incelemeleri, Youtube incelemeleri karşınıza çıkar... Özelikle REDDİT incelemeleri, yorumları kullanıcı deneyimi açısından faydalı olabilir...

Son düzenleme:
KS

İsmet Akyıldız

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus Rog Strix Oled Gen2 Xg27Aqdmgr - Lg Ultragea27r 27Gx700A

Her iki marka ve model de OLED teknolojisi..

Avrupa, USA OLED monitör fiyatları düşme eğiliminde iken, burada artma eğiliminde...
Adamlar IPS panel fiyatlarına az bir ekleme ile OLED e geçebiliyorlar... 300 -350 dolara bulabiliyorlar...

Yaklaşık bu fiyat bandına yakın, şayet mutlaka belirttiklerim olmalı demiyor iseniz...?? Yine OLED olarak...
Dell Alienware AW2725D 27" 0.03 ms 2K Pivot 280 Hz OLED Oyuncu Monitörü
incelemenizi de tavsiye ederim...

Çoğu yerde blog incelemeleri, Youtube incelemeleri karşınıza çıkar... Özelikle REDDİT incelemeleri, yorumları kullanıcı deneyimi açısından faydalı olabilir...

önerin için sağol önerdiğin monitöre de bakıcam ama net olarak sen benim attığım 2 monitörden hangisini seçerdin onu da merak ediyorum ?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
858
Net olarak belirtmem mümkün değil. Çünkü OLED monitör kullanmışlığım yok. IPS panel monitörlerle karşılaştırma yapamıyotum bu yüzden. Her birinin ayrı ayrı incelemei kullanıcı deneyimlerine bakmak lazım...

Bunlar 27 bin TL bandında OLED monitörler...
Açıkçası, bu fiyatlarda OLED tercih etmezdim.
Monitör başında sürekli film, belgesel, izlemiyorsam. Profesyonel iş gereği ihtiyaç yok ise. TV olarak alternatif seçeneğim var ise, Sadece oyun amaçlı kullanacak isem... Türkiye de henüz kaliteli OLED modeller yüksek seyrediyor malesef..

Kaliteli IPS 27 inch 2k çözünürlükte, 240 HZ denen iyi noktada panellere bakardım..
Aradaki fiyat karşılaştırması önemli olacaktır. IPS ve OLED arasındaki... Uçurum farklara göre....

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri