- Tepki
- 37
klavye konusunda cok kararsız kaldım 3k 3.5k bandında klawye bakıyorum mekanık red swıtchlı bılek desteklı
Switchleri benimkiyle aynı değilmiş ama emin ol asus iyidir cidden kaliteli benim aldığım klavyenin switch olarak farklısı ve bilek desteklisi buHocam ben Strix Scopr RX aldım çok memnunum.Asusun switchleri cidden kaliteli çünkü kendisi ürettiği switchler bu dediğin klavyedeki switch rx ile aynı iste . Bak şöyle bişry var bazı klavyelerde tuşa köşesinden bastığınsa algılamaz bazen asuslarda öyle bir durum yok direk algılıyo hatta bazen kkavyeyi ileri çekmek istiyorum ufacık bir dokunmada tuşu algılıyo. Altındaki kaydırmaz pedleri çok kaliteli 0 kaydırma bide gövdesi çok iyi asus klavyelerin hafif ağır kolay kolay başına biley gelmez.Bu ağırlık bende kalite hissi uyandırdı açıkçası
Daha iyi bir tercih yapamazdın, güzel indirimi yakalamışsın keyfine bak hayırlı olsun.arkadaslar bu klavyeyı foruma sordum kımse cevap vermemıs fıyata bırdaha baktım 3.300 den 2.5k ya dusmus aldım bende 700 tl cıvarı ındırıme gırmıs bu klavye nasıldır yok mu bılgısı olan @Greewe_Greew
Hocam ben Strix Scopr RX aldım çok memnunum.Asusun switchleri cidden kaliteli çünkü kendisi ürettiği switchler bu dediğin klavyedeki switch rx ile aynı iste . Bak şöyle bişry var bazı klavyelerde tuşa köşesinden bastığınsa algılamaz bazen asuslarda öyle bir durum yok direk algılıyo hatta bazen kkavyeyi ileri çekmek istiyorum ufacık bir dokunmada tuşu algılıyo. Altındaki kaydırmaz pedleri çok kaliteli 0 kaydırma bide gövdesi çok iyi asus klavyelerin hafif ağır kolay kolay başına biley gelmez.Bu ağırlık bende kalite hissi uyandırdı açıkçası
Switchleri benimkiyle aynı değilmiş ama emin ol asus iyidir cidden kaliteli benim aldığım klavyenin switch olarak farklısı ve bilek desteklisi bu
Ayıptır o kelimeleri kullanma.Kötü ürün, forumu 6-7 bıraktık yine doluşmuş mabaddan çıkma bilgiler.
neden kotu hocam acıklayabılırmıssın 2.5k ya bu urunden daha ıyı urun onerebılırmısın olmadı ıade ederım @Greewe_GreewKötü ürün, forumu 6-7 bıraktık yine doluşmuş çıkma bilgiler.