Asus Rog Strix Scope Deluxe Oyuncu Klavye Alinir Mi ?

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
klavye konusunda cok kararsız kaldım 3k 3.5k bandında klawye bakıyorum mekanık red swıtchlı bılek desteklı

Asus ROG Strix Scope Deluxe Oyuncu Klavye

bu modelı onerdıler bu model hakkında bılgısı olan var mı veya 3k 3.5k bandında daha ıyısını tavsıye edebılıcek var mı fps oyuncusuyum

KS

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
arkadaslar bu klavyeyı foruma sordum kımse cevap vermemıs fıyata bırdaha baktım 3.300 den 2.5k ya dusmus aldım bende 700 tl cıvarı ındırıme gırmıs bu klavye nasıldır yok mu bılgısı olan @Greewe_Greew

Laaspava

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam ben Strix Scopr RX aldım çok memnunum.Asusun switchleri cidden kaliteli çünkü kendisi ürettiği switchler bu dediğin klavyedeki switch rx ile aynı iste . Bak şöyle bişry var bazı klavyelerde tuşa köşesinden bastığınsa algılamaz bazen asuslarda öyle bir durum yok direk algılıyo hatta bazen kkavyeyi ileri çekmek istiyorum ufacık bir dokunmada tuşu algılıyo. Altındaki kaydırmaz pedleri çok kaliteli 0 kaydırma bide gövdesi çok iyi asus klavyelerin hafif ağır kolay kolay başına biley gelmez.Bu ağırlık bende kalite hissi uyandırdı açıkçası

Hocam ben Strix Scopr RX aldım çok memnunum.Asusun switchleri cidden kaliteli çünkü kendisi ürettiği switchler bu dediğin klavyedeki switch rx ile aynı iste . Bak şöyle bişry var bazı klavyelerde tuşa köşesinden bastığınsa algılamaz bazen asuslarda öyle bir durum yok direk algılıyo hatta bazen kkavyeyi ileri çekmek istiyorum ufacık bir dokunmada tuşu algılıyo. Altındaki kaydırmaz pedleri çok kaliteli 0 kaydırma bide gövdesi çok iyi asus klavyelerin hafif ağır kolay kolay başına biley gelmez.Bu ağırlık bende kalite hissi uyandırdı açıkçası
Switchleri benimkiyle aynı değilmiş ama emin ol asus iyidir cidden kaliteli benim aldığım klavyenin switch olarak farklısı ve bilek desteklisi bu

cihan2m

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
arkadaslar bu klavyeyı foruma sordum kımse cevap vermemıs fıyata bırdaha baktım 3.300 den 2.5k ya dusmus aldım bende 700 tl cıvarı ındırıme gırmıs bu klavye nasıldır yok mu bılgısı olan @Greewe_Greew
Daha iyi bir tercih yapamazdın, güzel indirimi yakalamışsın keyfine bak hayırlı olsun.

KS

decameron09

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37

Switchleri benimkiyle aynı değilmiş ama emin ol asus iyidir cidden kaliteli benim aldığım klavyenin switch olarak farklısı ve bilek desteklisi bu

rx mı ıyı chher mx mı benım klavye mı daha ıyı sızınkı mı aralarındakı fark ne onu anlamadım

cnrkymk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Asus rog animate 2 var ama bu klavyenin ilk sürümü var 1. ve 2. Klavye arasında hiç bir fark yok sadece klavyenin sağ üst de logoları farklı 2. Sürüm 5.5 6 bin de seyrediyor ama 1 klavye de 3.5 4 bin den devam ediyor indirim de 3.5 kadar düştü ben o zaman almıştım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Kötü ürün, forumu 6-7 bıraktık yine doluşmuş çıkma bilgiler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri